Sveiki,šo forumu lasu jau sen,un piereģistrējies jau ari biju laiku atpakaļ,tikai pašam neviena žiguļa nebija,bet markas fans esmu jau no mazām dienām

Sagrozijās tā,ka pavisam negaidīti tiku pie vaz universāļa,par kādu iepriekš pat domājis nebiju,vienreiz tik gandrīz nopirku 2102

Bija aizrunāta kupeja mk2 jetta ,fiksi pārdevu divus no saviem močiem un domāju nu tik būs...a nekā,čalis mani uzmeta,itkā pārdeva kautkam citam dārgāk,mani nebrīdinot,laigan biju jau visu noorganizējis...Nu tas tā,sēdēju netā,skatijos,iemests vaz 2104,1990. gada ,ar TA līdz 06.2013

un tikai pa 200ls...neko daudz nedomājot braucām pakaļ,čalis vēl teica,ka pārrakstit neesot jēga,jo esot sapuvis un tā...vispār neekonomiska un nefiga neejot tā mašīna,atbraucām,tolkam sapuvis nav,uzreiz uzrakstijām papīru,jo teica ka pārrakstīt ja vajag,tad tikai pēc 3 mēn.(mantojuma ģelas kautkādas).Nu ko sākam braukt mājās,sākumā jau likās komiski,jautri bij

Pa štrāsi pēc vaza speedo gāja 130kmh un čoms, kas vadija teica, ka varēja vēl...Tajā pat dienā aizgāzam uz Lielvārdes svētkiem,tur es kārtīgi apmazgājos,jo šoferis man bija un tad čalis vārdā eduards,moš ir te vazos,kuram laikam ir 06 vazs teica, ka esot afigetj griesti(laikam šā stāvoklis ar bija zem grādiem)

labi,nav ko izplūst,vobšem noripojām pirmajā dienā ap 100km un žiksis apēda tikai ~10l,man jau liekās ok patēriņš tādam.
Šeit Rīgas luķītī,pirmā zapravka:

Dzinējs,šancē ok,nav arī baigi nopuņķojies - 1,3 siksna:

Kautkādā salaspils benzintankā:

Interesanti,kurš aplis jau skrien?

Izpūtējs nolūza jau nākamajā dienā

un bundulis bija sapuvis,nokrāsots ar radioatoru krāsu:

Skaldītā Volga

:

Ar čoma zapiņu,tas agrāk arī bija mans:

Uzlīmēju aizmugurējiem logiem plēvi,kautkādu ar ziepjūdeni ko līmē,vainu nemāku,vai sūds tā plēve
Tā man skan mūzika

pagaidu variants,jānoslēpj kautkur:

Un meklēju - 3 šitādas ručkas logiem:

Un slotiņas,kas nāk šeit:

kā arī bagažnieka vāku,nesapuvušu.
Pagaidām tas arī viss,tuvākie plāni - sametināt izpūtēju,bet vispār lielākais plāns - iziet nākamo TA