Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

Ģirts.B
Vazists
Topic Author
Automašīna: Vaz 2104

Ģirta 2104

05 Aug 2012, 11:42

Sveiki,šo forumu lasu jau sen,un piereģistrējies jau ari biju laiku atpakaļ,tikai pašam neviena žiguļa nebija,bet markas fans esmu jau no mazām dienām :D Sagrozijās tā,ka pavisam negaidīti tiku pie vaz universāļa,par kādu iepriekš pat domājis nebiju,vienreiz tik gandrīz nopirku 2102 :D Bija aizrunāta kupeja mk2 jetta ,fiksi pārdevu divus no saviem močiem un domāju nu tik būs...a nekā,čalis mani uzmeta,itkā pārdeva kautkam citam dārgāk,mani nebrīdinot,laigan biju jau visu noorganizējis...Nu tas tā,sēdēju netā,skatijos,iemests vaz 2104,1990. gada ,ar TA līdz 06.2013 :shock: un tikai pa 200ls...neko daudz nedomājot braucām pakaļ,čalis vēl teica,ka pārrakstit neesot jēga,jo esot sapuvis un tā...vispār neekonomiska un nefiga neejot tā mašīna,atbraucām,tolkam sapuvis nav,uzreiz uzrakstijām papīru,jo teica ka pārrakstīt ja vajag,tad tikai pēc 3 mēn.(mantojuma ģelas kautkādas).Nu ko sākam braukt mājās,sākumā jau likās komiski,jautri bij :D Pa štrāsi pēc vaza speedo gāja 130kmh un čoms, kas vadija teica, ka varēja vēl...Tajā pat dienā aizgāzam uz Lielvārdes svētkiem,tur es kārtīgi apmazgājos,jo šoferis man bija un tad čalis vārdā eduards,moš ir te vazos,kuram laikam ir 06 vazs teica, ka esot afigetj griesti(laikam šā stāvoklis ar bija zem grādiem) :D labi,nav ko izplūst,vobšem noripojām pirmajā dienā ap 100km un žiksis apēda tikai ~10l,man jau liekās ok patēriņš tādam.
Šeit Rīgas luķītī,pirmā zapravka:
Image
Dzinējs,šancē ok,nav arī baigi nopuņķojies - 1,3 siksna:
Image
Kautkādā salaspils benzintankā:
Image
Interesanti,kurš aplis jau skrien? :D
Image
Izpūtējs nolūza jau nākamajā dienā :D un bundulis bija sapuvis,nokrāsots ar radioatoru krāsu:
Image
Skaldītā Volga :D :
Image
Ar čoma zapiņu,tas agrāk arī bija mans:
Image
Image
Uzlīmēju aizmugurējiem logiem plēvi,kautkādu ar ziepjūdeni ko līmē,vainu nemāku,vai sūds tā plēve :?
Tā man skan mūzika :D pagaidu variants,jānoslēpj kautkur:
Image
Un meklēju - 3 šitādas ručkas logiem:
Image
Un slotiņas,kas nāk šeit:
Image
kā arī bagažnieka vāku,nesapuvušu.
Pagaidām tas arī viss,tuvākie plāni - sametināt izpūtēju,bet vispār lielākais plāns - iziet nākamo TA :twisted:
Last edited by Ģirts.B on 06 Aug 2012, 00:45, edited 1 time in total.

kobra-007
Vazists

Re: Ģirta 2104

05 Aug 2012, 14:18

Apsveicu ar pirkumu ! :clap: nu bus tev te daudz ko darit ,veiksmi darbos! :draugi:

Ģirts.B
Vazists
Topic Author

06 Aug 2012, 00:47

Paldies,jā nu darīt protams ka ir,žigulis gatavs laikam nemaz nevar būt,tāpat kā rīga,bet nu darbiem jāpagaida līdz tiks sakārtoti doķi ;)

Ģirts.B
Vazists
Topic Author

16 Aug 2012, 15:40

Pa šo laiku vazs ticis pie jauniem,baltiem pagrizieniem un pabijis Ikškiles svētkos:
Image
Kā arī uzstādīts tuninga atribūts :D
Image
un vēl tādi sīkumi,kā noslēpts iepriekš zem bardacoka novietotais pastiprinātajs un iespējams drīz tiks pie Reno Clio lietajiem diskiem,R13,tik jāpaskatās vai derēs točno.Bija doma uzlikt merša stūri,bet šrotā par to ierubija 7ls,biš gribēšana pārgāja tādam ekspermentam(jo vajag vēl donora stūri no kā pāreju taisīt).

Ģirts.B
Vazists
Topic Author

30 Aug 2012, 14:20

Cerams ka bildez.lv serveris atgūsies,citādi diezgan daudz bildes pa di... :?
Pa šo laiku,biju izdomājis nodarboties ar muļķībām,satūnēju paneli :D
Tātad sākumā,šrotā paveicās tikt pie 2106 spidometra un 2105:
Image
Tālāk visu izjaucu,nomazgaju stikliņus:
Image
Mīļotās nagulaka :mrgreen: :
Image
Te biš ar fleksi,baigi smirdīgs pasakums :D
Image
Preskartons,gribējās plānu finieri,bet nekur neatradu:
Image
Lopziks powaa:
Image
Un pēctam iegādāta melna 'tipa koža' līmplēve,biš izstiepās maita,bet dzivē neliekas tik traki kā bildē:
Image
Tāds nu tad gala rezultāts ir,ieguvumi - citādāks paskats,tahometrs un spidometrs ar to fīču odometrā,kuru var nonullēt,manam 04 tāds nebija.

Ģirts.B
Vazists
Topic Author

03 Sep 2012, 12:13

Par cik izskatās,ka Bildez.lv ir aizgājuši pie dieviem tad tāds nu pagaidām izskatās ledusskapis:
Image
Image
Kad nopirkšu riepas,tad būs visi 4 šitādi:
Image
Starpcitu,meklēju 4tras vēlams vissezonas R13 riepas 175/70 bet var arī drusk šaurākas,man uz žiguļa tagad stāv 165 laikam.

Ģirts.B
Vazists
Topic Author

11 Sep 2012, 19:49

Tātad pa šo laiku vazam uzstādīts:
Signalizācija(plānojas ari centrālā atslēga)
Jauns galējais bundulis,kurš itkā no kapeikas,bet izskatās daudz labāk kā stock ar liekto galu 8-)
Aizrunātas riepas,tākā drīz žiks stāvēs uz 4triem ļitakiem un plānā vēl ādas priekšējie beņķi no e32.
Image
Image
Nopūtu šuves un līku trubu ar krāsu kāda bija pa rokai,zinu ka tas nav uz ilgu laiku,dēļ temperatūras maiņām bet nu...

Ģirts.B
Vazists
Topic Author

16 Sep 2012, 21:22

Izskatas,ka četvjorkas vazos nav pārak aktuālas,man jau kas līdzīgs blogam sanāk :D
Vazam uzliktas jau ziemas riepas un lietie diski,tas viss nobalansēts - cita aršana 8-)
Image
Atliek tikai tikt galā vēl ar kardāna krustiem.

Ģirts.B
Vazists
Topic Author

23 Sep 2012, 23:21

Tā,ir kārtējais uzlabojums :D elektroniskā durvju aizslēgšana,pašlaik tikai abām priekšējām durvīm ,bet nu būs arī aizmugurē un kkad bagažniekam.Video te
Video ar ''burnautu'' ja atrokat tad - tas bija kā eksperiments vairāk :D
Tāda mums te tā ''wagon mafia'' 8-)
Image

edijs
Vazists

24 Sep 2012, 09:49

]
Opelism gan labāk tik tuvu nebrauc :?
Vaz 03