Moderators: Micuks, Traktorist
drošivien ka pakaļā vajadzētu uzlikt visu pašregulējošo, protams runa iet par kvalitatīvām detaļām gan priekšā gan pakaļā.Es tomēr uzskatu, ka jāsāk ar pastiprinatāju(ja tas ir 2101), tad ar visu dilstošo bremžu detaļu nomaiņu(diski, trumuļi, cilindrīši, berzes uzlikas) un ja tad jūt, ka īsti nav tad var domāt par šadām parbūvēm!
Jo piemēram man Golf 2 aizmugurē ir uz pusi mazāks trumulis un priekšā uzliku laukums ir tads pats kā VAZam un bremzes ir ļoti normālas!
Uzlikt protams,ka var tik jārēķinās ar to ka uz katru apskati būs jamaina,un es domāju,ka pēc gadiem tris apniks mainīt šurpu turpudrošivien ka pakaļā vajadzētu uzlikt visu pašregulējošo, protams runa iet par kvalitatīvām detaļām gan priekšā gan pakaļā.Es tomēr uzskatu, ka jāsāk ar pastiprinatāju(ja tas ir 2101), tad ar visu dilstošo bremžu detaļu nomaiņu(diski, trumuļi, cilindrīši, berzes uzlikas) un ja tad jūt, ka īsti nav tad var domāt par šadām parbūvēm!
Jo piemēram man Golf 2 aizmugurē ir uz pusi mazāks trumulis un priekšā uzliku laukums ir tads pats kā VAZam un bremzes ir ļoti normālas!
varētu arī uzlikt vakumņiku ja tā nav.
uz tehnisko apskati kāpēc jāmaina?nafig jāmaina?
jā! tipa visiem kuriem viņš standartā nāk arī tad ir jāmaina?uz tehnisko apskati kāpēc jāmaina?nafig jāmaina?
es domāju,ka Tu pa diska bremzēmes domāju pastiprinātaju
par tām bremzem tas jā, tas ir jāmaina točna