Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

kirkils
Vazists
Topic Author

moskvich 2140 vilshanaas

19 Nov 2009, 16:38

Ar nozheelu jaatziist,ka esmu smagi viilies foruma lietotaajos-cereeju sheit sastapt kaadu, kuram ir galva uz pleciem un pieredze ar padomju auto,bet palasot visas temas nonaacu pie secinaajuma,ka tie, kuri kaut ko saprot, laikam seezh garaazhaa, nevis sheit meetaa gudros, jo taa man neviens sakarigu risinaajumu nespeeja dot, ko dariit ar aizmugureejo piekari,lai mashiina buutu vadaama :thumbdown: :( :?: :Nezinu:

Mayestic
Vazists

Re: moskvich 2140 vilshanaas

19 Nov 2009, 17:24

Ar nozheelu jaatziist,ka esmu smagi viilies foruma lietotaajos-cereeju sheit sastapt kaadu, kuram ir galva uz pleciem un pieredze ar padomju auto,bet palasot visas temas nonaacu pie secinaajuma,ka tie, kuri kaut ko saprot, laikam seezh garaazhaa, nevis sheit meetaa gudros, jo taa man neviens sakarigu risinaajumu nespeeja dot, ko dariit ar aizmugureejo piekari,lai mashiina buutu vadaama :thumbdown: :( :?: :Nezinu:

ja atbildi neviens nedeva tad trīs iespējas kāpēc negribēja, nezināja vai nebija laika, tātad ja kko baigi vēlies padomā pats parocies ārzemju lapās it īpaši .ru Nevis tagad vaino foruma lietotājus ka tev autiņš nestabils joprojām...... :Latvija:
CCCP muscle

e28addicted
Vazists

19 Nov 2009, 17:26

ja nepamanīji, te ir Vaz, nevis padomju auto forums :wave: :lol:
un vienas gudras atziņas dēļ nav obligāti jātaisa jauns topiks :wave: :shifty:
varbūt tev noder šis:
http://www.retromoto.lv/forum/viewforum.php?f=12

kirkils
Vazists
Topic Author

19 Nov 2009, 17:35

pamaniiju gan, ka te ir vaz maajas lapa un esmu jau visus foorumus izpeetiiijis gan krievijas,gan pat igaunijas izmantojot google translate,bet visos ir kaut kaada no zila gaisa bez pamatojumiem izteikta informaacija,tapeec ariii veersos sheit,jo bija taada naiva ceriiba ka sheit kaads dos atbildi,jo parasti tie kas njemaas ar vaz gluzi bez tehniskajaam zinaashanaam,jo nekur taalu ar vaz netiksi ja nemaaceesi neko pats saremonteet...tikai nesaaciet man tagad paarmest ka pateicu ka ar vaz nekur taalu netiksi-zinu zinu,mans oopiits visu padomju savieniibu apbrauca bez nevienas aizchershanaas:D:D::D

krievins 092
Vazists

19 Nov 2009, 17:41

Varbut uzliec stingralus amortizatorus. tas varetu lidzet :)
Tie kam E103 asinīs :D

andrisal
Vazists

19 Nov 2009, 17:49

ko var raudaat, gandriiz visiem te ir vaz-es pat nezinu kas tam mosim tur apaxaa daraas. un jebkuraa gadiijumaa vinjsh ir taapat kaa vaz-lego. Nu nav tur nekas tik sarezhgjiits ka tagad jaaraud un nevareetu palasiit graamatu auto uzbuuve un iet paskatiities kas pa vainu :D Pilniigs durax, es kjipa uzraxtiiju un man neviens nekko neatbildeeja. Man ir viens priexlikums-ej pievelc skruuves :D :angel: Bet visaa visumaa-dziivo laimiigs :angel:

kirkils
Vazists
Topic Author

19 Nov 2009, 18:10

ko var raudaat, gandriiz visiem te ir vaz-es pat nezinu kas tam mosim tur apaxaa daraas. un jebkuraa gadiijumaa vinjsh ir taapat kaa vaz-lego. Nu nav tur nekas tik sarezhgjiits ka tagad jaaraud un nevareetu palasiit graamatu auto uzbuuve un iet paskatiities kas pa vainu :D Pilniigs durax, es kjipa uzraxtiiju un man neviens nekko neatbildeeja. Man ir viens priexlikums-ej pievelc skruuves :D :angel: Bet visaa visumaa-dziivo laimiigs :angel:

a tu pat neizlasi ko es jautaaju un jau gudrinieku teelo,tev jau laikam vaz ir nevis tapeec ka tev vinjsh patiik,bet gan taadeelj ka dziive taada:D:D:D
uzbuuvi es savam moskvicham no galvas zinu un zhigulim arii,tikai ne jau taa ir taa probleema,gribeeju zinaat risinaajumu nevis kaut kaadas variaacijas bezsakariigas par teemu!
domaaju ka te ir cilveeki kas ir ar shiim mashiinaam padomju laikos ko dariijusi nevis tik tagad uzlikt plazas amiishus un neko vairaak nezinaat!

krissis
Vazists
Automašīna: Mitsubishi

19 Nov 2009, 18:16

Vispār feini :clap: . Tu ienāc vaz forumā un jautā par moskviča "tūnēšanu" . Daži tev mēģina atbildēt cik spēj , bet zini , negribās jau arī sameloties tev. Es labprāt palīzētu tev, jo auto nav sveša lieta, BET negribās tevi piečakarēt jo zem moskviča diemžēl neesmu līdis apakšā un nezinu ne vājās vietas ne kas tur vispār darās. Un nu pēkšņi tu nosauc mūs visus par muļķiem kas neko no auto nemāk jo redz tavs moskvičš vēljoprojām nav stabils , tā vietā lai tu ņemtu talkā google un meklētu visādus risinājumus krievu lapās . (TIKAI NESTĀSTI KA NEKO NEATRADI!)

Manas domas par tevi krasi mainijās. Pašlaik domāju ,ka tev nav vairāk par 16 gadiem!
Ko dievs nav devis to biezpiens neatsvērs ;)

kirkils
Vazists
Topic Author

19 Nov 2009, 18:32

Vispār feini :clap: . Tu ienāc vaz forumā un jautā par moskviča "tūnēšanu" . Daži tev mēģina atbildēt cik spēj , bet zini , negribās jau arī sameloties tev. Es labprāt palīzētu tev, jo auto nav sveša lieta, BET negribās tevi piečakarēt jo zem moskviča diemžēl neesmu līdis apakšā un nezinu ne vājās vietas ne kas tur vispār darās. Un nu pēkšņi tu nosauc mūs visus par muļķiem kas neko no auto nemāk jo redz tavs moskvičš vēljoprojām nav stabils , tā vietā lai tu ņemtu talkā google un meklētu visādus risinājumus krievu lapās . (TIKAI NESTĀSTI KA NEKO NEATRADI!)

Manas domas par tevi krasi mainijās. Pašlaik domāju ,ka tev nav vairāk par 16 gadiem!
nevienu neesmu par muljkjiem saucis-driizaak jau mani te saaka saukt,bet nu lai paliek! vnk esmu viilies jo cereeju ka sheit atskjiriibaa no bmw power seezh cilveeki kas speej rast risinaajumus nevis kaa dazh labs uzlikt ka nav smuki diski un mashiina nekaada...es arii izdomaashu kaa tikt ar to probleemu galaa,bet bet pirmais jautaajums man bija vai nav kaads kas saprot par moskvichiem,bet visi novirzijaas no teemas un dazhs veel pamanijaas uzbraukt...
atvainojos visiem,kurus esmu aizskaaris,bet neiet runa tikai par moskvichiem,izlasiiiju arii vaz daudz uzdotos jautaajumus un atbildes un nekaa radosha tur neatradu,kas vareetu nodereet cilveekam,kursh jau kaut ko saprot...
veelreiz atvainojos:)

Juris
Vazists

19 Nov 2009, 18:56

visi vecie onkulji seezh retromoto.lv ... meegjini laimi tur ;)
kartings, šoseja, vazi utt