Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

kirkils
Vazists
Topic Author

Re: moskvich 2140 vilshanaas

19 Nov 2009, 19:04

visi vecie onkulji seezh retromoto.lv ... meegjini laimi tur ;)

liels paldies,Juri :Latvija:

atvainojos, ka tik rupji iztureejos Juusu forumaa :(

HellCat
Vazists

19 Nov 2009, 19:51

rf
Last edited by HellCat on 05 Jan 2011, 02:01, edited 1 time in total.

Traktorist
Vazists
Telefons: 26714531

19 Nov 2009, 20:38

Kirkils, ja saproti krievu valodu, tad iespejams ka tev šītais palidzes: http://radicallowcars.msk.ru/phpbb/view ... sc&start=0
Last edited by Traktorist on 19 Nov 2009, 21:16, edited 1 time in total.

karo
Vazists

19 Nov 2009, 20:41

man kautka neticās ka kāds no retromoto foruma varēs kautko prātīgu pastāstīt par konkrēto jautājumu,jo tas jav ir retromoto forums nevis retroauto.cik pats zinu par moskvičiem tad tajos tālajos laikos kad ar viņiem braukāja neviens sevišķi neiedziļinējās tādā lietā kā stabilitāte uz ceļa,kāds viņš bija tāds viņš bija,un nebija jav arī ar ko salīdzināt.bet topika autoram iesaku atbildi meklēt tomēr forumos kur tiek apspriestas automašīnas ar klasisko piedziņu bet ne BMW,es runāju par autiņiem ar cieto tiltu pakaļā,vazus jav arī izskatās neviens netjūnē,kautgan es tepat forumā lasiju par rallijam paredzētu žiku kuram bija aizmugurē saliktas kautkādas papildus atsaites lai samazinātu tilta aksiālo kustību.shēma jav ir vienkārša kā padarīt auto stabilu,tas būtu normāli amortizātori un bukses no cietāka materiāla,man audim tas palīdzēja,golfam arī palīdzēja,kāpēc lai mosītim nepalīdzētu.

grecks
Vazists

19 Nov 2009, 20:46

taa tenku liimenii ir dzirdeets ka liek zjigulja tiltu lai dabuutu vinju stabilaaku
protams lai veiksmiigi shodien tiktu pie TA uzliimes neko taadu dariit nebuutu labi

un ja jau ir liidz zjigulja pakaljas tiltam aizdomaajushies cilveeki, tad probleema ar stabilitaati tieshaam ir un nav tik viegli noveershama

lai veicaas risinaajuma mekleejumos pavediena autoram!

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

19 Nov 2009, 20:50

Būtu labāk meklējis sev vajadzīgo informācīju nevis drukājis referātus par to, ka neviens neko nesajēdz un tev ar karotīti neibaksta mutē :evil:
Vakar visu dienu nosēdēju meklēdams sev vajadzīgo info par žiguli un daudz ko atradu par piekari, par dzinēju, par elektroniku. Ja tev nav salmi smadzeņu vietā atd izdomāsi kā tos pašus principus var izmantot moskvičam!
Sorry par stipriem vārdiem, bet mani tracina šitie čīkstētāji :evil:

Admiral
Vazists

19 Nov 2009, 21:10

Par pašbloķi neko nezinu, bet par to normālo braukšanu! Ko ar to biji domājis? Vsp orģinālie diski nāca uz 13 vai 14 collām, un, ja biji domājis, ka ar kādām 16 collām būs tikpat kūli, kā ar mazajiem diskiem, tad jāapbēdina Tevi! Tas nebūs nekad! Lielie diski ar zemprofilenēm neturās uz risainiem ceļiem! Tur vajag tikai perfektu asfaltu, lai sajustu normālu braukšanu. Uzliksi atpakaļ org. un 99% viss diskomforts pazudīs!
Un vakardienas tēmā viss bija ok, par ko esi uzmetis lūpu? :D :D :D Šis ir viens no korektākajiem forumiem, kādus vien esmu sastapis! Tā kā priecājies, ka neesi nonācis dažā labā citā forumā.
Ja negribi pakļūt zem tankiem, tad ieteikums - labāk savas mašīnas bildes nekur neliec un visiem būs miers!

Juris
Vazists

19 Nov 2009, 22:17

kirkils ... skatos tev reeciigi gaajis bmwpower foorumaa :lol:
kartings, šoseja, vazi utt

andrisal
Vazists

20 Nov 2009, 01:12

Ar nozheelu jaatziist,ka esmu smagi viilies foruma lietotaajos-cereeju sheit sastapt kaadu, kuram ir galva uz pleciem un pieredze ar padomju auto,bet palasot visas temas nonaacu pie secinaajuma,ka tie, kuri kaut ko saprot, laikam seezh garaazhaa, nevis sheit meetaa gudros, jo taa man neviens sakarigu risinaajumu nespeeja dot, ko dariit ar aizmugureejo piekari,lai mashiina buutu vadaama :thumbdown: :( :?: :Nezinu:
ko var raudaat, gandriiz visiem te ir vaz-es pat nezinu kas tam mosim tur apaxaa daraas. un jebkuraa gadiijumaa vinjsh ir taapat kaa vaz-lego. Nu nav tur nekas tik sarezhgjiits ka tagad jaaraud un nevareetu palasiit graamatu auto uzbuuve un iet paskatiities kas pa vainu :D Pilniigs durax, es kjipa uzraxtiiju un man neviens nekko neatbildeeja. Man ir viens priexlikums-ej pievelc skruuves :D :angel: Bet visaa visumaa-dziivo laimiigs :angel:

a tu pat neizlasi ko es jautaaju un jau gudrinieku teelo,tev jau laikam vaz ir nevis tapeec ka tev vinjsh patiik,bet gan taadeelj ka dziive taada:D:D:D
uzbuuvi es savam moskvicham no galvas zinu un zhigulim arii,tikai ne jau taa ir taa probleema,gribeeju zinaat risinaajumu nevis kaut kaadas variaacijas bezsakariigas par teemu!
domaaju ka te ir cilveeki kas ir ar shiim mashiinaam padomju laikos ko dariijusi nevis tik tagad uzlikt plazas amiishus un neko vairaak nezinaat!
jaa un e60 :D :D

e28addicted
Vazists

20 Nov 2009, 10:28

kirkils ... skatos tev reeciigi gaajis bmwpower foorumaa :lol:
aha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D