visi vecie onkulji seezh retromoto.lv ... meegjini laimi tur
liels paldies,Juri

atvainojos, ka tik rupji iztureejos Juusu forumaa

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
visi vecie onkulji seezh retromoto.lv ... meegjini laimi tur
jaa un e60ko var raudaat, gandriiz visiem te ir vaz-es pat nezinu kas tam mosim tur apaxaa daraas. un jebkuraa gadiijumaa vinjsh ir taapat kaa vaz-lego. Nu nav tur nekas tik sarezhgjiits ka tagad jaaraud un nevareetu palasiit graamatu auto uzbuuve un iet paskatiities kas pa vainuAr nozheelu jaatziist,ka esmu smagi viilies foruma lietotaajos-cereeju sheit sastapt kaadu, kuram ir galva uz pleciem un pieredze ar padomju auto,bet palasot visas temas nonaacu pie secinaajuma,ka tie, kuri kaut ko saprot, laikam seezh garaazhaa, nevis sheit meetaa gudros, jo taa man neviens sakarigu risinaajumu nespeeja dot, ko dariit ar aizmugureejo piekari,lai mashiina buutu vadaama![]()
![]()
![]()
Pilniigs durax, es kjipa uzraxtiiju un man neviens nekko neatbildeeja. Man ir viens priexlikums-ej pievelc skruuves
![]()
Bet visaa visumaa-dziivo laimiigs
a tu pat neizlasi ko es jautaaju un jau gudrinieku teelo,tev jau laikam vaz ir nevis tapeec ka tev vinjsh patiik,bet gan taadeelj ka dziive taada:D:D:D
uzbuuvi es savam moskvicham no galvas zinu un zhigulim arii,tikai ne jau taa ir taa probleema,gribeeju zinaat risinaajumu nevis kaut kaadas variaacijas bezsakariigas par teemu!
domaaju ka te ir cilveeki kas ir ar shiim mashiinaam padomju laikos ko dariijusi nevis tik tagad uzlikt plazas amiishus un neko vairaak nezinaat!
ahakirkils ... skatos tev reeciigi gaajis bmwpower foorumaa