Ko to pašu oriģinālo šeibot?nu tad velviens vari ants ir sheibot!!

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Ko to pašu oriģinālo šeibot?nu tad velviens vari ants ir sheibot!!
Tāpēc, ka nēsi neko citu redzējises visam klasiskajam piedzinjaam kas man ir bijushas esmu tikai un vienigi metinajis tas viss idealakais kas vien var buut
Piekrītu MicukamTāpēc, ka nēsi neko citu redzējises visam klasiskajam piedzinjaam kas man ir bijushas esmu tikai un vienigi metinajis tas viss idealakais kas vien var buut
Jaa, to diezgan daudzi dara..Atceros kad vaztussa 2008. gada atrada zigulitim seiboto reduktoruKo to pašu oriģinālo šeibot?nu tad velviens vari ants ir sheibot!!kāds ta ir darījis?
Paskaties www.vaztuss.lv , Forums, Tirdziņš .....sveiki, ludzu pasakat kur var nopirkt blokji.
te visi runa 130ls 140ls , gribetu zinat, kur var nopirkt
Un man liekas ne tikai 2008, bet arī 2009 sezonā šeiboja un ķīmiķoja čalīši, tāpēc es brīnījos, ka beigās paliku tikai 4taisJaa, to diezgan daudzi dara..Atceros kad vaztussa 2008. gada atrada zigulitim seiboto reduktoru![]()
Smiltene ir kas to dara.. Un cik zinu ka Riga ari kads saseibojot..
Ja pats veleis saseibot velu veiksmi(Protams ja tev neviens nepateiks kadas seibas un kur ir jaaliek)![]()
Un vari arii notesteet kaa ir ar sametinaatu bloki-> Kau kur i-netaa redzeejaam ga zhigulim reduktoprs bija satiits ar peleeko uudens necaurlaidiigo lentu un gaaja kaa blokjisProtams patesteet var ... Bte iisti ilglaiciigi nebuutu ieteicams
![]()
![]()
Par sametinato kjip blokji... Nu ja driftet jau ir labi bet asus likumus nevar panjemt...(Un aatri piekari lauziis sametinats) Mums prieksh ziemas ar brali ir vaz2106 kam ir sametinaats 100%,,BLOKIS,,Ziemaa jau ir labi
Bte vasaraa.. NU nezinu...
Tas kas palika 3 ...tam ar nebija ķīmiķots... Un tākā 1,2,3 šogad nebrauc tad visas cerības uz Tevi.Un man liekas ne tikai 2008, bet arī 2009 sezonā šeiboja un ķīmiķoja čalīši, tāpēc es brīnījos, ka beigās paliku tikai 4taisJaa, to diezgan daudzi dara..Atceros kad vaztussa 2008. gada atrada zigulitim seiboto reduktoru![]()
Smiltene ir kas to dara.. Un cik zinu ka Riga ari kads saseibojot..
Ja pats veleis saseibot velu veiksmi(Protams ja tev neviens nepateiks kadas seibas un kur ir jaaliek)![]()
Un vari arii notesteet kaa ir ar sametinaatu bloki-> Kau kur i-netaa redzeejaam ga zhigulim reduktoprs bija satiits ar peleeko uudens necaurlaidiigo lentu un gaaja kaa blokjisProtams patesteet var ... Bte iisti ilglaiciigi nebuutu ieteicams
![]()
![]()
Par sametinato kjip blokji... Nu ja driftet jau ir labi bet asus likumus nevar panjemt...(Un aatri piekari lauziis sametinats) Mums prieksh ziemas ar brali ir vaz2106 kam ir sametinaats 100%,,BLOKIS,,Ziemaa jau ir labi
Bte vasaraa.. NU nezinu...
šogad vismaz labi ka atļāva visiem
Par Traubergu tirgoto pēc Smiltenes asfalta varu pateikt tikai to labāko. Atlaiž gāzi, bloķis arī atlaiž, kā ber virsū, viss notiek. Vadāmība un braukšana ideāla.