Brīnums, bet vācieši zīn vazu un viņiem pat ir LadaclubNevis maksā, bet prasa un tas nenozīmē ka kāds tos pērk par tādu summu!
Diez vai vācieši zin kas ir vaz un ja kāds zin tad viņam nax tādu miseni vajag!

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Brīnums, bet vācieši zīn vazu un viņiem pat ir LadaclubNevis maksā, bet prasa un tas nenozīmē ka kāds tos pērk par tādu summu!
Kāds izskatās Fiat 2101???Mulkjibas ka nevar pardot par labu naudu..
Nav jau obligati latvija jāpardod![]()
man viens chalis teica, kas nopirka no manis 2101 sparnus, teica, ka vinja draugs vai pazinja uztaisijis orginalu 2101 fiatu un pardevis pa drausmigi lielu naudu, ja nemaldos 7k latvijas latu. bet katra skruviite bijusi fiat.
taka - turi buru
Nevis maksā, bet prasa un tas nenozīmē ka kāds tos pērk par tādu summu!
Skarbi vārdi varbūt bet vacieshiem ir BMW, Mercedess, Audi, kada velna pec vinjiem vajadzeetu kaadu padomju verkji? Vinji tik un taa neizprastu skaljaa motora sharmuNevis maksā, bet prasa un tas nenozīmē ka kāds tos pērk par tādu summu!
skarbi vārdi par vazu.........
Zina varbūt kādi kolekcionāri vai neliels entuziastu bariņš, bet ierindas Vācietis par to neko nezināsBrīnums, bet vācieši zīn vazu un viņiem pat ir LadaclubNevis maksā, bet prasa un tas nenozīmē ka kāds tos pērk par tādu summu!
Domājams edij, ka tas bija domāts Fiat 124Kāds izskatās Fiat 2101???Mulkjibas ka nevar pardot par labu naudu..
man viens chalis teica, kas nopirka no manis 2101 sparnus, teica, ka vinja draugs vai pazinja uztaisijis orginalu 2101 fiatu un pardevis pa drausmigi lielu naudu, ja nemaldos 7k latvijas latu. bet katra skruviite bijusi fiat.
taka - turi buru![]()
![]()
![]()
Es jau zinu ka tāds navDomājams edij, ka tas bija domāts Fiat 124Kāds izskatās Fiat 2101???Mulkjibas ka nevar pardot par labu naudu..
taka - turi buru![]()
![]()
![]()
tāda 2101 fiata nav!