Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
atceries - ar katru sapisto žiguli, tavējais kļūst vēl ekskluzīvākspaliec sveiks un uz neredzēšanos, vēlviens normālais žigulīt!Piesmies tevi, nojās, beigās sagriezīs tevi un beigsi savu mūžu kādā mangaļu metālsavākšanas punktā.
![]()
![]()
Nu tad pastāsti par ko tu runā? Ar attiecību saprot virzuļa gājienu pret diametru (vai otrādi?), bet tas ko es sapratu no viņa rakstītā ir svēršana.Un par kādu ellē vēl svara salīdzināšanu jūs runājat ar virzuļiem, klaņa un virzuļa attiecība to sauc, bet esmu 99% pārliecināts , ka šajā gadijumā tas nav darīts. Nav ko runāt par lietām ko nezin draugi
Lai paliek... Ja kādam ļoti interesē tad varam aprunāt to kādā citā tēmā. Gaidam pašu Rudolfu ar izdrukuNu tad pastāsti par ko tu runā? Ar attiecību saprot virzuļa gājienu pret diametru (vai otrādi?), bet tas ko es sapratu no viņa rakstītā ir svēršana.
jakas mani neatradīsi jo es dzīvoju kautku citur un es nsmu debīls likt internetāsavu dzīvesvietu ko jūs gribat lai mani apzog!! es dzīvoju tuvu jums!!!sākas šādi j_ _a_aun jūs esat i_i_ _ _
1* Jaunākie sporta vārsti priekš vaz 2106 10zs
2* Jauna sporta motora galva 15zs
3* klanu stabilizācija speciāli vesta pie spečukiem 5zs
4* kolektora izvīlēšana 2zs
5* wff sporta karbis 5zs
6* sporta izpūtējs kas pacēļ 13 zs
Ja kārtīgi domā zin kur doties un ir labi daudz naudas viss ir iespējams par to motoru es atdevu 400ls
tas ir 1.6 motors un nau tas no ss.lv pa 350 ls es viņu nopierku no vecajiem kaimiņiem pa 150ls!!!
Parasti tām "sporta" mašīnām nav ilgs mūžs, un to vienu vai divus gadus ko ar viņām brauc var nobraukt arī ar sliktākas kondīcijas VAZu! Tāpat nonāks metāllūžņos!uz stenda sanāca 118,9 zs![]()
![]()
![]()
tad respect tev![]()
būtu labi redzēt izdruku![]()
un visi pīkstētāji - protams, ka sportam ir jāņem pēc iespējas labāku būri![]()
![]()
kāda tad jēga taisīt sapuvušu miskasti?![]()
Te nu gan kljuudies, sapuvushajam vakars jau buus peec pirmaas bedres.Parasti tām "sporta" mašīnām nav ilgs mūžs, un to vienu vai divus gadus ko ar viņām brauc var nobraukt arī ar sliktākas kondīcijas VAZu! Tāpat nonāks metāllūžņos!uz stenda sanāca 118,9 zs![]()
![]()
![]()
tad respect tev![]()
būtu labi redzēt izdruku![]()
un visi pīkstētāji - protams, ka sportam ir jāņem pēc iespējas labāku būri![]()
![]()
kāda tad jēga taisīt sapuvušu miskasti?![]()
Mani vnk tracina, ka labus eksemplārus pazudia!