Paldies....cenšos iemacities braukt ar aizmugures piedziņu,visu laiku esmu braucis ar priekšpiedziņu.blakusedajs pabļauj kura sana kads bakstis,spoguļos var nepaspet ieraudzit
Ja ja es ir labs blavels..vienreiz pats gandriz pielaid bikses...

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Paldies....cenšos iemacities braukt ar aizmugures piedziņu,visu laiku esmu braucis ar priekšpiedziņu.blakusedajs pabļauj kura sana kads bakstis,spoguļos var nepaspet ieraudzit
Varbūt ir laiks ateikties no sametināta diferencāļa un ielikt torsena tipa bloķi.Tas maksā tikai ~160Ls.šodien bija melnā diena žigs sasists, nenobrauca līdz galam un beigās pēdēja vieta kopvērtējumā ....
Varbūt ir laiks ateikties no sametināta diferencāļa un ielikt torsena tipa bloķi.Tas maksā tikai ~160Ls.šodien bija melnā diena žigs sasists, nenobrauca līdz galam un beigās pēdēja vieta kopvērtējumā ....
a kur garantija ka viņš turēs ???Varbūt ir laiks ateikties no sametināta diferencāļa un ielikt torsena tipa bloķi.Tas maksā tikai ~160Ls.šodien bija melnā diena žigs sasists, nenobrauca līdz galam un beigās pēdēja vieta kopvērtējumā ....
pārējiem oriģinālie motori ... (neizmēģināsim nezināsim)garantija varbuut taada, ka citiem tur!!
es piennemu, ka knokreetais zzikus tur nav pats jaudiigaakais ar orgginaalo tiltu!?