Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

toms123
Vazists
Topic Author

Mans 2103

15 years ago

Tātad sis ir mans 2103. Nopirku vinu vasarā no viena onkula pa 100ls.Protams bija sadi tadi minusi ka piemeram sajugs slideja un vel sadi tadi sikumi.braucot majas ar jauno ziguli atgadijas divains atgadijums , braucot noblokejas bremzes(laikam tas no vecuma) un tad nezinaju no darit un tad nacas pargriezt bremzu trubinu un ziguliti vajadzeja vilkt majas.Es vinu pirku lai varetu uztaisit vinu prieks gonkam.Tad es lenam saku vinu taisit sakuma visu izjaucu. Laika gaita parlasiju visu ritoso ta lai ir 4otka(jaunas kolodkas ,cilindrisi,visas gumija, plaza amini) sakuma domaju ko darit ar motoru vins tads pasvaks bija un tad dabuju pa leto nivas 1.6 motoru pec kapitalkas.Taka zigulits bija braucams saku taisit salonu (uzliku sturi,ieliku sporta kreslu, iemetinaju dugs, izvilku izputeju caur salonu, un uzstadiju radiatoru aizmugure)Tad man atlika viņu nokrāsot. Tads nu ir mans vaz kurš ir tapis 2 menēsu laika.
Bildes http://picasaweb.google.lv/tomsziedans/Ziks#

einarsss
Vazists

Re: Mans 2103

15 years ago

Hmm labs aparāts izskatās sanācis ;)
VAZ #38

Raivisss
Vazists
Automašīna: VAZ 2106/Audi 80/Audi 80 avant

15 years ago

man ar ar taam bremzeem taa bija ka siis ritiig sazmiedza priekshas ratus ciet !!! a es atskruuveeju bishk trubinjas pie lielaa bremzhu cilindra un ta atnaaca valjaa ;)
super lux

toms123
Vazists
Topic Author

15 years ago

nu ja es ari ta gribeju darit tikai nebija nevienas atslegas lidzi un nacas pargriezt trubinu. :wave:

Agriic
Vazists

15 years ago

Man radaas jauttajums kapeec izpuutejs ir izvilkts caur salonu, kkads tehnisks risinaajums vai arii lai buutu pasam siltaak :D :D
Kamēr motors rēc ļauj riepām kaukt!

Gropiks
Vazists

15 years ago

labs aparats :) man patiiik
ImageImage

wipers
Vazists
Automašīna: VAZ 2103

15 years ago

Man radaas jauttajums kapeec izpuutejs ir izvilkts caur salonu, kkads tehnisks risinaajums vai arii lai buutu pasam siltaak :D :D
Nu es leeshu ka tas ir tapec lai gonkojot nenorautu kaut kur vai kaut kaa taa?
bet nav bail, ka paveereis kada spraugu un izpluudes gaazes saaks nakt salona un var gadiities ka iemigsi muuža miegaa? :crazy:

edzuxx2
Vazists

15 years ago

Kur reali doma ar vinu braukt..piedalities?,vai tikai majas gonkam..

toms123
Vazists
Topic Author

15 years ago

Tas ir lai braucot pa trasi nevaretu vinu noraut, jo ta vienkarsi vieglak neka ja vins apaksa tiek visu laiku liekts vai nolauzts. Vaitad neeesi neko tadu redzejis? :brauc:

toms123
Vazists
Topic Author

15 years ago

Nu es leeshu ka tas ir tapec lai gonkojot nenorautu kaut kur vai kaut kaa taa?
bet nav bail, ka paveereis kada spraugu un izpluudes gaazes saaks nakt salona un var gadiities ka iemigsi muuža miegaa? :crazy:
:lol: nav jau tik traki