Turpinājums, kāds žika izskatās beigās - http://www.youtube.com/watch?v=AlB54OzKAHw
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Esmu līdzīgās domās kā advance.tātad Advance, ja vēlies "ielikt ar galvu kokā" "šitos" lūdzu
es esu viens no viņiem, un lūdzu nevajag izdarīt pārsteidzīgus secinājumus un ja tā var teikt "uzbraukumus".
es pats esu vaz cienītājs, bet šis gadījums bij atšķirīgs.
Ja runājam par tieši šo žiguli (ja to tā varēja nosaukt), mēs viņu dabūjām, kad kkādi sīkie viņu pilsētas centrā nodedzināja un izdemolēja. Mums vnk lika viņu aizvākt uz lūžņiem, jo pat mentiem neatmaksājās viņu savākt. tam nebij nekādu bremžu, pat stūre ja nemaldos bij nost. elektrības vadi visi bij sakusuši un motors praktiski nokauts. Uz priekšu kustēja tikai pa taisno no aķa savelkot vadus. Kas tur slikts papriecāties, ja mašīna tāpat jau norakstīta uz pārkausēšanu.
nu neizskatijaas vinsh nodedzinaatstātad Advance, ja vēlies "ielikt ar galvu kokā" "šitos" lūdzu
es esu viens no viņiem, un lūdzu nevajag izdarīt pārsteidzīgus secinājumus un ja tā var teikt "uzbraukumus".
es pats esu vaz cienītājs, bet šis gadījums bij atšķirīgs.
Ja runājam par tieši šo žiguli (ja to tā varēja nosaukt), mēs viņu dabūjām, kad kkādi sīkie viņu pilsētas centrā nodedzināja un izdemolēja. Mums vnk lika viņu aizvākt uz lūžņiem, jo pat mentiem neatmaksājās viņu savākt. tam nebij nekādu bremžu, pat stūre ja nemaldos bij nost. elektrības vadi visi bij sakusuši un motors praktiski nokauts. Uz priekšu kustēja tikai pa taisno no aķa savelkot vadus. Kas tur slikts papriecāties, ja mašīna tāpat jau norakstīta uz pārkausēšanu.
Pielauju iespeeju ,ka puse no tiem zhiguliem ir labaakaa staavokli gan vizuaali ,gan tehniski ,nekaa tavs vai veel kada cita vazinshBeidzat forumā ņarkstēt ja gribat glābt žiguļus tad dodaties uz vaztusiem vest saimniekus pie prāta![]()
Par konkrēto gadījumu, viss ko rakstīja Ozze ir patiesība
P.S.
Žigulis nav nekāda svētā govs