Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

gr00ve
Vazists
Topic Author

Re: VAZ-2103

10 Nov 2009, 07:13

to visu dačiku paneli ir viegli nonemt vai tur kas ipas jazin pirms keros klat!!
nezinu, kā ir katram modelim atsevišķi ---- manējam ir apakšā ausis divas, kas jāpiespiež, lai izņemtu paneli.... tad nākamais ir ---- spidometra trosīti jānoskrūvē, lai viglāk tikt vadiem pēctam klāt, un tad arī atvieno visus vadus.... ja nav īpaša skaidrība, tad pirms izrauj kontaktus --- uz abiem kontaktiem uzraksti kaut ko, vai ieskrāpē - lai pēctam zini, kā saspraust.
.. un ka tiki gala ar atruma raditaju dacikiem!! ka tu vninus nonemi lai pieliktu to balto trafatretu? ..
ar tahometru nav problēmas, jo tam adata atmetās pret nulli -- pēctam tikai precīzi jāuzliek.
ar spidometru --- no apakšpuses - pret korpusu, un to disku kas griežas - uzliec dažas atzīmes, kad adata ir atmetusies -- tādā veidā pēctam varēsi pieregulēt, lai ir kā iepriekš.

Ceru ka ir gana saprotami. :)
Lai veicas!

P.S. -- lai pašu adatu dabūtu nost - vispirms pagroza uz sāniem (tahometram - pretēji pulkstenim, spidometram -- ar kaut ko noķīlējot apakšā to disku)

Fiat 124
Vazists

10 Nov 2009, 08:56

Gadijumā neēsi no Valmieras?

esmu. :) precīzāk no Vaidavas, bet žika iepriekš bija cilvēkam no Valmieras.. :)
kas pa problēmām? :P
Es tik tāpat, likās ka redzēts Valmierā!
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

gr00ve
Vazists
Topic Author

10 Nov 2009, 18:16

Gadijumā neēsi no Valmieras?

esmu. :) precīzāk no Vaidavas, bet žika iepriekš bija cilvēkam no Valmieras.. :)
kas pa problēmām? :P
Es tik tāpat, likās ka redzēts Valmierā!
skaidrs, skaidrs... :)

====
:Latvija: šodien skati izgāju savējam, tagad gadu var mierīgi ripot. :Latvija:

melnis
Vazists

10 Nov 2009, 19:24

to visu dačiku paneli ir viegli nonemt vai tur kas ipas jazin pirms keros klat!! un ka tiki gala ar atruma raditaju dacikiem!! ka tu vninus nonemi lai pieliktu to balto trafatretu? :)jau taju vnk del ta ka pats driz taisisu ko lidzigu :)
Man tas panelis ir uz divām skrūvēm :D noņem to spīdīgo riņķi ap pulksteņiem, un tālāk jau pats sapratīsi, tikaii nezinu kā ar to bultiņu, varbūt kāds kurš ir mēģinājis var pateikt to bultiņu var vai nevar noņemt.

edijs
Vazists

10 Nov 2009, 20:12

to visu dačiku paneli ir viegli nonemt vai tur kas ipas jazin pirms keros klat!! un ka tiki gala ar atruma raditaju dacikiem!! ka tu vninus nonemi lai pieliktu to balto trafatretu? :)jau taju vnk del ta ka pats driz taisisu ko lidzigu :)
Man tas panelis ir uz divām skrūvēm :D noņem to spīdīgo riņķi ap pulksteņiem, un tālāk jau pats sapratīsi, tikaii nezinu kā ar to bultiņu, varbūt kāds kurš ir mēģinājis var pateikt to bultiņu var vai nevar noņemt.
Var noņemt tik japieliek nedaudz spēka :)
Vaz 03

gr00ve
Vazists
Topic Author

10 Nov 2009, 21:36

es tak jau uzrakstīju, kā adatu noņemt... :D tahometram sākumā pagriez pret pulksteni --- iekustini, un tad pavelc... spidometram --- noķīlē rotējošo disku apakšā, un arī pagrozi....

spīdīgos riņķus --- ar plakano skrūvgriezi.... aizbāž aiz maliņas, un ar pirkstu spiež uz priekšu... kad liksi kopā --- ar knaiblēm, vai stangām. ;)

LabaisVazists
Vazists

28 Nov 2009, 20:09

http://www.zip.lv/show/?i=897279 kāpēc savu lolojumu pasitīsi gaisā? :o :? :crazy:

gr00ve
Vazists
Topic Author

29 Nov 2009, 23:57

http://www.zip.lv/show/?i=897279 kāpēc savu lolojumu pasitīsi gaisā? :o :? :crazy:

es pat īstu iemeslu nezinu...
itkā apnika. -- pret žikiem man nekādu iebildumu nav - visu cieņu..
otrais -- varbūt -- gribās kaut ko jaunu.
protams, negribētos atdot kaut kādu puišeļu rokās, kas neko vairāk nezin, kā spiest pedāli cauri grīdai, un virpuļot pa pļavu. :lol: :lol:

nu sludinājumi - stāvēt stāv, cilvēki zvanās, bet neviens nav par ņemšanu, tā īsti..
ja nepārdošu -- tad neko -- turpināšu braukāt. :) :P

1,6 litru motors
Vazists

09 Feb 2010, 22:18

atsuti ludzu tos trafareta zimejumus

mikimausis6@inbox.lv

K.Laipnieks
Vazists

09 Feb 2010, 22:50

nespiežas aciis tev taas diodes? 8-)