200ls arii jau buus kaa buus

Man materialos un kraasaas izgaaja +/- 800ls + 600ls meistaram
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Ne visi mašīnu krāso ar grīdas krāsu un rullīti. Es to ņemu vidēji, varētu iziet krāsā. Neviens tev neliek pirkt to krāsu, bet vienkarši iesaku, ja ņem ta ņem ko kvalitatīvu. Problēma tāda kad Latvietis grib visu pa 50ls, un naudu nekur negrib iegūldīt. Grib gan kvalitāti gan visu pārējo un grib iekļauties zem simta. Vienkārši beigšu tukši mūldēt, bet man šo gribējās pateikt. Katram ir savs viedoklis, un tukša sūda malšana šajā forumā ir daudz.Vieniigais kas mani priecee ir ka shis ir ritiigs latvieshu forums![]()
![]()
![]()
![]()
Tas ka esmu mekleejis iespeejas un risinaajumus kaa ietaupiit liidzekljus un tagad padalos ar REAALAAM cenaam, nu bet nejau latvieshu forumos. Te jau taa ja buutu uzraxtiijis ka materiaalos 1000 ls tad ok, ja 50 tad visu ko esmu nopircis ir .....(neizteixos) un kas taa par kraasu par 100 ls???
Tiesi taa, laba kraasa maksaa attiecigi. Lai izjustu starpibu ieteiktu pameginat nokrasot kaut motora parsegu ar leeto GLOBO kraasu, kura jaklaj vismaz 3-5 kartas, lai kautkas sanaaktu, vai arii ar to pashu DuPont, kuram pietiks ar 2 kartam, lai rezultats butu teicams. GLOBO uz parsegu aizies ~400ml x 10ls litra, DuPont 200ml 25ls litra. Rezultata izmaksas bus praktiski vienadas, tacu Globo jau pec gada izskatisies atbaidoshi, kamer Duponts izskatisies teicami.Ne visi mašīnu krāso ar grīdas krāsu un rullīti. Es to ņemu vidēji, varētu iziet krāsā. Neviens tev neliek pirkt to krāsu, bet vienkarši iesaku, ja ņem ta ņem ko kvalitatīvu. Problēma tāda kad Latvietis grib visu pa 50ls, un naudu nekur negrib iegūldīt. Grib gan kvalitāti gan visu pārējo un grib iekļauties zem simta. Vienkārši beigšu tukši mūldēt, bet man šo gribējās pateikt. Katram ir savs viedoklis, un tukša sūda malšana šajā forumā ir daudz.Vieniigais kas mani priecee ir ka shis ir ritiigs latvieshu forums![]()
![]()
![]()
![]()
Tas ka esmu mekleejis iespeejas un risinaajumus kaa ietaupiit liidzekljus un tagad padalos ar REAALAAM cenaam, nu bet nejau latvieshu forumos. Te jau taa ja buutu uzraxtiijis ka materiaalos 1000 ls tad ok, ja 50 tad visu ko esmu nopircis ir .....(neizteixos) un kas taa par kraasu par 100 ls???
Negāja runa par 100ls litrā, bet gan kopā tāds cipars varētu stastādīties par litriem 3-4.dariet kaa ziniet un uzskaties ka es to saku cilveekiem kuri 10 reizes nomeera un tikai tad izdara pirkumu![]()
![]()
Es ar piemeeram nopirku pirms 2 nedeeljaam kruumgriezi par apm 200 ls, saliidzini.lv vareeja tieshi taadu pashu pa 1370 ls ar panjemt un kur sheit taa Juusu logjika. Nu laikam mees runaajam par dazhaadaam lietaam par kraasu cenaam vai kraasu kvalitaati. 100 ls tas ir kosmos par parastu viena tonja kraasu. Nu protams nepiesienieties jo var jau arii atrast 100 ls litraa