Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

Andrejs
Vazists
Topic Author

Vaz 2107

15 Jun 2010, 19:11

Sveiki VAZ fani !!!
Par sii foruma biedru pieteicos shodien, jo tiesi sodien 2010.g.15.junija tika iegaadats VAZ 2107 :) Pat apskate vel ir lidz septembrim.
Pirku tadelj kad auto bija pilnigi svaigs motors, 1998.g. izlaudums, visu laiku braucis vecs onkulitis, talakais vins ir aizbraucis lidz ventspilij, pats dzivoja apmeram 50km no ventspils. Protams rusinja ir, bet nobraukums ira nepilni 50.000, tas motors pat laga iebraukts nau :) Es domaju kad motors ir pats galvenais. Iet ari no vienkarshi super... . :) Bet rusinja ir mazakais, to visu var noverst. Un ar visu rusi ir tikai norusejushi sparni, sparni visticamak tiks pirkti jauni. :P

Nu seit ir dazas bildites :)

Image
Image

Nakotnes plani

1. Iegadaties jaunus sparnus.
2. Parkrasot visu auto, viss iespejamakais variants ir kad tiks krasots tada pasa krasa kada vinjs ir, precizak tumsi violets, domaju kad shij krasai nau ne wainas.
3. Tiks ari piestradats pie diskiem, sliktakaja gadijuma tiks nopuleti un nokrasoti shie pasi kas paslaik ir, labakaja gadijuma tiks piemekleti sakarigi lietie diski.
4. Iespejams tiks ari noregulets karburators, ja atradishu cilveku kas tiri labi saprot kautko no shiim lietam.
5. Ruanjot par izskatu, tiks izdarits ari tads niecins ka notonet logus aizmugure.
6. protams tiks ari padomats par muziku, maginashu iegadaties disku magnetolu par sapratigu cenu, ja kads var piedavat ludzu PM. man vai rakstiet reply seit.
7. Protams ar magiti vien nepietiks, bus ari japiemekle sakarigas tumbinjas un ari Suboofer.

Nu tadi ir mani plani un ceru kad izdosies sho visu realizet. :)
VAZ 2107

Traktorist
Vazists
Telefons: 26714531

Re: Vaz 2107

15 Jun 2010, 23:07

Sveiks! Lai izdosies realizēt planus :thumbup: ! Prasas arī bamperus nomainīt pret jaunajiem... Salona bīldes arī ieliec, jo pēc āreja izskata ir tā, kā noskriejiens pie 150 000 km :think: IMHO, 2107 visskaitākais modelis :draugi:

Andrejs
Vazists
Topic Author

16 Jun 2010, 16:56

Paldies par velejumiem ;)
Nu ok, meginashu ari kautkad nofocheet salonu. :)

Nu lieta tada, vins izskatas aprusejis, jo loti labu laiku vins staw lauka un nau kustinats. :(
VAZ 2107

Andrejs
Vazists
Topic Author

17 Jun 2010, 22:00

Vakardien, kad pienaca vakars kautka bija japavada garlaiciba bija kautkas japakimere :D Nekas daudz neienaca prata, bet izdomaju kad varetu bikit apmazgat un nomainit riepas ar visiem diskiem, kuras ari naca lidz autinjam :) Pasi diski bija pat smukaki, rusnjas tikpat ka nemaz, bet bikit bus ari japiestrada pie tiem, ja vienigais natradisu lietos diskus par sapratigu cenu... .

Sodien tika piegadati ari jauni sparni, iespejams kad si menesa beigas saksu jau kerties klat pie pulesanas, krasosanas utt. loti iespejams kad atrak tiksu pie darbiem. :)

Te bus viens foto, ka paslaik izsatas kad ir nomainias riepas un bikit apmazgats. ;) (( SORRY PAR KVALITATI ))

Image
VAZ 2107

Admiral
Vazists

17 Jun 2010, 22:38

Nussss, par diskiem runājot, tie Tev tā kā ir no trešā un sestā modeļa. Savukārt semjorkai diski ir nevis ar apļa caurumiem, bet pieci (vai seši) ieapaļi cīsiņi =D. Kādā stāvoklī Tev viņi ir? Ja ļoti gut, tad mož varam mainīties, man ir no 05, 07 , braukti kādi trīs t km.

Bet tā auto izskatās labs, vēl rūpīgāk nomazgā, uzpucē un nobildē ar kko kvalitatīvāku, šī f kamera tikai tā saucās, bet īstenībā nav. =D
Un tas āķis ko tur dara? :problem:

Andrejs
Vazists
Topic Author

17 Jun 2010, 22:56

Nu stavoklis ir vienkarsi super, bet mainit gan es negribu... :D

Lieta tada kad tika fotografets ar telefonu, tadelj ari ir tik sudiga kvalitate... :roll:
Nu akis tiks nemts nost protams, bet pa prieksu tiks autins parkrasots pilniba :) neesmu neko daudz paspejis darit, jo autins tika iegadats tikai aizvakar, un nau ari bijis laika, jo ir loti daudz darba, par ko musdienas ir jabut priecigam :)
VAZ 2107

Admiral
Vazists

17 Jun 2010, 23:07

Nezinātājam no malas toč ir pofig, kas tur virsū. Tad jau spīdīgie kalpaki arī jāliek... Un tad ir auzas :wtf:
Nē nu saproti, pierunāt netaisos, vēl pietiekoši daudz vietas, kur sadabūt to, ko man vajag. Bet te runa ir par paskatu. Vbt Tev bišķi te jāpagrozās, jāpalasa un jāpaskatās, tad arī nāks kāda apgaismība, kas kādam žigulim nāk komplektācijā. Jo cik var saprast, autiņu taisīsi top zustand?
Atkārtošos, bet runa vairs nav par maiņu, bet par 2107 uz 2107 diskiem. :brauc:

Fiat 124
Vazists

19 Jun 2010, 21:04

Nu ko, lai veicas darbos! :yahoo:
Virsbūvi gan "pieskati", jo VAZiem, kas ražoti pēc `90 gada ar rūsu ir lielākas problēmas kā "vecajiem", iemesls tam ir sliktā gruntēšanas-krāsošanas procesa kvalitāte rūpnīcā!
Esmu redzējis `97 gada 7tīto tā izrūsējušu, ka iesēžoties visa grīda lokās un nav gandrīz nevienas veselas vietas!
Bet, ja par auto rūpējas un pieskata tad viss ir OK! :Latvija:
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

Traktorist
Vazists
Telefons: 26714531

19 Jun 2010, 22:04

Virsbūvi gan "pieskati", jo VAZiem, kas ražoti pēc `90 gada ar rūsu ir lielākas problēmas kā "vecajiem", iemesls tam ir sliktā gruntēšanas-krāsošanas procesa kvalitāte rūpnīcā!
:Latvija:
Virsbūve arī sliktāk palika, jo saka izmantot vairāk metallužņos materialā. :shh:

Andrejs
Vazists
Topic Author

02 Jan 2011, 16:54

Sveiki vazisti!!!
Nu labs darbs kas padarīts, bet nu laika apstaakli nau no tiem labaakajiem kad wareetu sanaakt forsas bildes... :(
Tātad, solītais ir izdarīts:
* Vaziņš sametināts un nokrāsots (metinat neko daudz seviski newajadzeja)
* Muzika ari ir tada kautcik normāla, bet ar laiku tāpat visas mūzikas iekārtas tiks mainītas uz kautko nopietnāku, paslaik nekas pārak jaudīgs nau...

Nu bija ari šādas tādas niancītes ko vajadzēja nomainīt, bet tadi sīkumi:
Tika nomainits apakaļgaitas slēdzītis pie kloķa, centrālā atslēga un tosola trubiņa kas iet uz pečku, vairāk ari nekas nau mainīts, nu tagad ir zināms kad vajadzīgs izstīrīt karburātoru, staugāzee mazlietinj raustās, bet tas būtu sīkums! Vēl kas ir vajadzīgs, tas ir iziet apskati, kautkad drīz būs jāpieķeras pie tā karburātora un pēctam jabrauc uz CSDD...

Zinu, biju arī paredzējis notonēt aizmugurē logus un iegādāties lietos diskus...
Nu logus jau notonēšu kautkad, bet diskus jau man viens paziņa piedāvāja, diski nāca no audi 80 B4 ar R15 izmēru, es ar viņu sarunāju kad iedos man vien disku uzmerīt, nu viņ;s protams bija ar mieru. Aizbraucu un skrūvēju to klāt, skrūves caurumui un profils derēja kaa uzlieti, bet līdzko gribēju pagriezt stūri, nu lai izmeiģinātu wai var pagriezt, riepa atdūrās pret plauktu, ko nu, diski ar riepam pa platu, wisas cerības uz smukajiem diskiem pazaudētas, un tīri labi arī viņi izskatījās uz to autinju... :(
Ai nu kas bijis, bijis :)

Tākā laukā ir daudz sniega, neko labu nofotogrāfēt ar nevarēju.
Bet seit būs dažas bildes:

Ši bilde fotogrāvēta no vasaras, tad vēl viņam roka arī nebija pielikta, var redzēt kādi spārni vēl tad izskatījās!
Image

Sorry kad neesmu vismaz notīrijis viņu no sniega!
Image
Image
Image
Image

:)
VAZ 2107