Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Nu, kā to ņem. Tad būs jāpārmetina aizmugure, jo šis ir tā kā tīrs sestais.Noteikti mani uz spīdīgajiem daudz smukāk izskatīsies, plus klasisks piedūriens, nu trešais vinjs ir tikai papiiros jo kad regjstreeja ganjau nezinaaja atskjiriibu or sth, jo reaali tas ir 2106, gan aizmigure, gan redele, gan saanu pagriezieni - karoch viss aareejais izskats, protams partaisiit par 2103 nav probleemu
Lai veicas darbos, aa un seedeekjeus arii protams 2103 liec, vinji ir zemi, nav galvas paliknju, un liekas ka salons baigi plash![]()
Veiksmi darbos, un turpini postot
iisti nezinu, manliekas ka vareeja buut kkaadi procenti cita kraasa, man pasee rakstiita ķiršu, tad jau maybe tik cauri..ja ne nu tad saskanjos, taa jau arii nav baiaa probleemaTiešām skaisti, runājot par jumta krāsojumu, nebūs problēmas ar dokumentiem?
chau visiem.. labs darbs kas padariits, tad nu beidzot mans draugs ir ticis pie jauna kraasojuma, bildes ir svaigas tiko pec izbraukshanas no krasoshanas kameras, bet vel ir jaapapulee lai ieguutu perfektu spiiduminju un tiktu valjaa no dazhiem kraasoshanas braakjiiiem
tatad vel kas tiks dariits lai pabeigtu sho briinumu- metinaatie blekja diski, kas tiks kraasoti balti. paarshuuts panelis, kaa arii 7aa kreesli paarshuuti (sarkani). seedinaajums, xenoni, led lampas aiz diskiem sarkanas.. un vel shadi tadi sikumi.. un prieksh skates man jaanomaina amortinji aizmuguree, jauzliek jauni pirksti, un jaapaskataas kas nav kaartiibaa ar stuures reiku jo ljoti smaga vadaamiiba. parak smaga pat priekssh zhigulja
tas iisumaa takaa visnepaies ne meenesis un mans lolojums atkal paraadisiies jelgavas ielaas
![]()
Miša nepiesienies vārdiem, tautas valodā visiem vienalga kāda stūres iekārta, vairums sauc par reikām. Lai izdodas tev tālākie plāni!chau visiem.. labs darbs kas padariits, tad nu beidzot mans draugs ir ticis pie jauna kraasojuma, bildes ir svaigas tiko pec izbraukshanas no krasoshanas kameras, bet vel ir jaapapulee lai ieguutu perfektu spiiduminju un tiktu valjaa no dazhiem kraasoshanas braakjiiiem
tatad vel kas tiks dariits lai pabeigtu sho briinumu- metinaatie blekja diski, kas tiks kraasoti balti. paarshuuts panelis, kaa arii 7aa kreesli paarshuuti (sarkani). seedinaajums, xenoni, led lampas aiz diskiem sarkanas.. un vel shadi tadi sikumi.. un prieksh skates man jaanomaina amortinji aizmuguree, jauzliek jauni pirksti, un jaapaskataas kas nav kaartiibaa ar stuures reiku jo ljoti smaga vadaamiiba. parak smaga pat priekssh zhigulja
tas iisumaa takaa visnepaies ne meenesis un mans lolojums atkal paraadisiies jelgavas ielaas
![]()
Tev žigulim rejka piemetinata? Visiem itka ir gliemežparvad
![]()
P.S. tehniskaja pasē krasa maiņa kadi 13 ls laikam bija