Aparāts iegādāts no vietējā opīša, kuram vairāk kā gadu viņš stāvēja pagalmā. Jau ilgu laiku tika viņš pētīts, tomēr visu laiku māca šaubas, ka viņš varētu arī viņu pārdot. 1992. izlaiduma gada. Balts ar melniem sāniem. Salons KOŽA

Te vēl kāda bilde.

Vislielākais prieks ir par dvēseli kas iekšā. Jau tad, kad iepriekšējais saimnieks ar viņu braukāja, es redzēju cik labi griež motors. Tad nu lūk, gadu nostāvējis, pielec ar pirmo griezienu. Un dūc vnk patīkami. Nu jau pāris reizes arī esmu patestējis un vnk fantastika, griež nenormāli labi. Es teiktu perfekti.

Kas man ļoti nepatīk, tā ir rūsa. Tās ir padaudz

Plāni? Pirmais sarakstā ir savest plus/mīnus vizuālo kārtībā, apkarot rūsu, galvenokārt. Tad jādzen pie skates puikām, lai redzētu, ko tad vajadzēs sadarīt ritošajai. Onka jau pāris lietas bija samainījis. Apakša traki neizskatās, katrā gadījumā biju viegli pārsteigts, kad tur nevajadzēs daudz darboties. Motors, nu tur arī vajadzētu aptīrīt, pietīrīt un visādi citādi padarīt viņu skaistāku. Darba būs ļoti daudz.

Jautājumu noteikti vēl būs daudz un dikti! Tagad viņš tiks iedzīts garāžā, kur gaidīs mani pāris nedēļas, jo jābrauc sapelnīt, lai arī varu viņu sataisīt

P.S
Jā, piebraucu pie onkas un 20 minūtēs viņš jau stāvēja pie manis. Nākošājā dienā arī uzreiz tika pārakstīts. Maitas vēl ceļa nodokli izkāsa, es jau cerēju ka vajadzēs tikai pie skates maksāt, bet še tev. Tas bija tāds nepatīkams pārsteigums, labi ka biju vairāk naudas līdzi paņēmis, a to veltīgs brauciens būtu bijis