16 years ago
Rubis , ko tu te lielies! Ja tu doma ka esi gudraks par Vigantu vai Traubergiem, tad ne smidini. Es nebuveju mašinas citiem, es gatavoju to sev, konsulteties ar tiem kuri tiešam zin, man nav kauns, vienkaršī uzprasit kadam padomu,ta ir normala paradiba. Ta vismaz letak dažas lietas taisit. Nav jaiet garo ilgu un dargo ceļu, vienkaršī lētak uzzinat kas un ka, kadeļ tas strādās , tas atkal ne. Un viss, Tamms arī daudz ko zin, tad vel ir citi. Mezitis cik man zinams buveja divas mašinas tieši Krievijā , neatceros kurš tieši viņam to gatavoja, vai tas bija Torgmaš vai Nuždins no kooperativa Kolobok80, kas esot Tolljatti. Es nekada ziņa negribu teikt ka tu neko nezini, par mašīnas sagatavošanu, bet tev, cik skatos, galva uzkapa jau. Taisi ko gribi un ka maki, par tavam spejam es nešaubos, bet vajag arī citus cienit. Neesi tads vienigais gudrinieks. Par cenam tu jau labi zini cik un kas maksa. Tads dzinējs, ka Mezitim jau daudzam mašinam Krievija uzstadits un brauka pa ielam. Ka ielikt dzinēju 2112 no desmitas serija ladas uz Žiguli , jau sen esot zinams un informacijas esot gana daudz. Hungari man esot arī daudz ko atklajuši. Ta ka nedoma , ka tikai tu zini, un visi pareji tikai sež te un gudri dirš , ka tu saki.
VFTS owner.