Paldies par kārtīgu aprakstu

Es laikam sevi varu pieskaitīt pie bērnudārza līmeņa, jo pats daudz ko nesaprotu no uzbūves un tehniskajiem risinājumiem, taču nekaunos par to, ar kaut ko taču ir jāsāk vai ne? Arī dzīve izglītība sākas ar bērnudārzu un tad tikai augšup

tie jautājumi priekš Tevis tiešām varētu šķist pašsaprotami, bet padomā par foruma kontingentu, lielākā daļa zem, vai knapi virs astoņpadsmit, tad no jāpiecieš drusku un jāatkārto kādas padsmit reizes, sadaļā "eu man zigulis nelec" , bet tu jau zini kā ar tiem bērniem, kamēr 10 reizes nepasaki, tikmēr nedalec
Bet man patīk lasīt topikus, kur ir argumentēti viedokļi, lai es varētu paplašināt savas zināšanas, ja ir tikai plika diršana kur figurē nah*** TEv to vajag, tu nevari atljauties, labķa ir brautk bez kārbas un citi marasmi, tad nu nah*** tādu foruma piedrazošanu,,,,,
Ceru, ka tie, kas varētu būt kompetenti šajā tēmā, un tie visticamāk ir saskaitāmi uz vienas vai labākajā gadījumā uz abu roku pirkstiem, padalīsies ar informāciju, argumentiem, viedokljiem, un nevis pliku muldēšanu, paldies par saprati