Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

edijs
Vazists
Topic Author

Re: mana troijka

01 Dec 2010, 16:28

vel par buferiem nekas nav teikts, bet nu esmu apstādināts pietiekami daudz reižu lai teiktu ka viņiem nerūp ka nav buferu ;)
Vaz 03

Миша
Vazists

01 Dec 2010, 19:57

:brauc: Kape tirgo nost? Gribas Quattro? :D
Power is nothing without quattro

ecstasy
Vazists

02 Dec 2010, 02:25

bet uz TA jau vaig viņus uzlikt vaine?

baigi sexīgs tev viņš, wnk cepii tā rozā krāsa uz melnā fona.. :clap: :Latvija:

edijs
Vazists
Topic Author

02 Dec 2010, 15:22

NUU nez vai tieši quattro bet ir citi plāni prātā :D

Nu uz apskati gan viņus vajag ;)
Vaz 03

edijs
Vazists
Topic Author

03 Feb 2011, 22:46

Oi biedri :D!
taaa sen nav raksīts, bet kkāda dzīvība forumā jauztur, tad manas pardomas.
visu ziemu braukts pa sālēm, žiks smuki aprūsējis, pardošanas doma atmesta, bet ir jauna ideja dzimusi ar uzlabojumiem gan vizuāli, gan citādā ziņā. Tagt jaunpienācējs vazam ir Ksenons, tas piedod īpašu skatu automobīlim, patīk kā ir :D bet nu jā gaidu kad beigsies sniegi, lai varu ķerties pie remontiem. :) vēlme pardot kkā izgaisa jo tomēr maita mīļš man tas vaz un tagt ir grūti noskatīties kā rūse.:( un atvadīties no viņa.
taka domāju ka no manis jaunumu vel būs jagaida kads brītiņš lidz pavasarim :) un pavisam no sirds varu pateikt ka šī nu patiešām bija pēdēja ziema vazam manam,nahuj tas nav tā vērts :Nezinu:
Vaz 03

Fiat 124
Vazists

05 Feb 2011, 11:25

Es arī nožēloju, ka pagājušo ziemu nobraucu ar savu Limuzīnu, pirms ziemas jau gribēju apakšu apstrādāt, bet nesanāca laiks, domāju, kas tad tur vienu ziemu nobraukšu un tad pavasarī apstrādāšu un krāsošu, bet ar to pietika, lai tagad būtu jāmetina grīda un jāmaina sliekšņi! :thumbdown:
Secinājums ir tikai viens - ziemā labāk VAZu turēt garāžā, bet ja tomēr brauc, tad OBLIGĀTI apstrādāt apakšu un arkas ar pretkorozijas līdzekļiem, kaut vai to pašu "Movilu"!
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

Jawists
Vazists

05 Feb 2011, 16:20

A kaa ar to ksenonu?Nav gadiena jamekle leecu lampas lai varetu ielikt ksenonu?Nuu es domaju taa,ka ielikt var dajebkuras lampas,bet pretimbraucoshajiem trauceetu,vismaz cik man ir staastits par ksenoniem reflektoru lampaas - spiid acis citiem.

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

05 Feb 2011, 18:58

A kaa ar to ksenonu?Nav gadiena jamekle leecu lampas lai varetu ielikt ksenonu?Nuu es domaju taa,ka ielikt var dajebkuras lampas,bet pretimbraucoshajiem trauceetu,vismaz cik man ir staastits par ksenoniem reflektoru lampaas - spiid acis citiem.
Pagriež bišķi zemāk un ir ok!

edijs
Vazists
Topic Author

05 Feb 2011, 19:54

Fiat 124 jā man tada pati doma bija pirms ziemas "Kas ta tur viena ziema" bet nu ja sāls ir darijusi savu, grīda paldies dievam bija apstradata un ta itkā nav sarūsējusi, bet nu kur bija rūsiņa pirms tam špaktelēta viss ir āra un tas plosa sirdi :wtf: tagt jau esmu sācis citas durvis labot un iepirkt nepieiciešamo lai to atkal novērstu :thumbup:

Jawist itkā stars ir labāks lukturiem ar lēcu, bet kur nu vazam tādu ekstru(ja nu vienīgi no e30) bet man ir noregulēts zemāk nekā bija ar oriģinālajām spuldzēm un neviens nav mirkšķinājis ka acīs spīdētu un arī brālēns teica ka pretī braucot acīs nespīd. ;)
Vaz 03

edijs
Vazists
Topic Author

12 Apr 2011, 22:08

Tā tagat vaz netiek kustināts, ir aprūsējis pašam kauns, nepatīk, nepēc kā vispār neizskatās šrots galīgs :D :shock:

Cēlie plāni lēni lēni pildās :D
Ielikta centrālā ar signalizāciju lai pārliecinātos ka es to māku :D

Trīs durvīm nomainītas ādas sašpaktelētas nogruntētas kkad tiks krāsotas :D
IMG_0189.JPG

Pie aizmugurējiem platiem diskiem piemērītas 145/80 riepiņas lai iegūtu papildus vietu un sēdinatu vel :geek:
IMG_0205.JPG
IMG_0204.JPG
Tākā tiks metināti atpakaļ oridžinal spārni liekas ka vel pa vijumam varēs ņemt nost :D
IMG_0201.JPG
un uzmetināts vel viens platais disks ar apaļajiem caurumiem 7J platumā, otrs sagraizīts,bet nav vairs mājās lieku 13nieku disku ko sagriezt lai uzmetinatu ceturto :D Turpmāk būs visi 4 diski vienāda platuma un vienādi visādi citādi ;)
Vaz 03