Priekš tadas sadalenes vajag izmainīt rokers-vārsts kustības ģeometriju: padzilināt sežu uz 1.8mm. Līdz ar to samazinasies risks kā virzulis satiksies ar vārst ( labāk jau izmantot no 1.7 dzineja). Ar stock atsperem var griezt līdz 7000 apgr/min, ja parbaudīts atsperes stingrums un tas atbilst ražotaja datiem. Ja gribi izmantot atsperes arzemju ražojuma, tad var likt no BMW M20B25. Bet info nav parbaudīta, vajag pašam merīt vai der vai nē. Priekš tadas sadalenes atsperes priekšnospriegojums ( nezīnu kā latviski pareizi būsšaize, atkal tizli izteicos, domāts bija tā-ko darīt ar atsperem un pārējiem pričindāļiem, ja ir sporta sadalene m48 un motors ar lielāku komp.pakāpi.
es biju domājis, vai atsperes turēs slodzi un neizbeigsies., krieviski ir преднатяг)20 +/-1 kg, spriegojums vārsta gajiena beigas- 90-100kg. Info no ražotaja.
Bet galvenais nelikt parak stingras atsperes, jo atrāk izdilst sadalenes virsma. Tas arī nav labi, plus būs lieki jaudas zudumi.
Viss pateikts ir IMHO, ja kadam ir ko piebilst vai izteikt savo viedokli- tad daram to mierīgi un bez nerviem
to arī es gribēju dzirdēt un par tām bembja atsperēm es ar biju dzirdējis, bet nu vairāk neko.