Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Tad likās man pareizi,ka tas biji Tu!Jap
Tu domā šito!?tātad jautājums liepājas puses vazisstiem, šodien uz Raiņu ielas pie pārbrauktuves redzēju zilu,ar dzeltenu strīpu, šķiet 6to vazu(īsti neievēroju jo pamanīju pēdeja brīdi),bija tads ne oriģināls ar kkādiem šķiedras bamperiem manliekas. vel kāds viņu ir redzējis??
jap tas ir tas patsTu domā šito!?tātad jautājums liepājas puses vazisstiem, šodien uz Raiņu ielas pie pārbrauktuves redzēju zilu,ar dzeltenu strīpu, šķiet 6to vazu(īsti neievēroju jo pamanīju pēdeja brīdi),bija tads ne oriģināls ar kkādiem šķiedras bamperiem manliekas. vel kāds viņu ir redzējis??
Šodien redzēts dzīvē Otaņķos,tāds interesants!
Priekšas un pakaļas lampas no bmw E30 laikam (norientējos tā viņos),jā bamperi citi,sliekšņi,spoileri,ksenons,zils ar dzeltenu,nu tāds fifīgs,bet man patika!
Un stūrēja viņu vīrs gados nu ap 45-50 (minēšu).
Šis arī tiek tirgotsTu domā šito!?tātad jautājums liepājas puses vazisstiem, šodien uz Raiņu ielas pie pārbrauktuves redzēju zilu,ar dzeltenu strīpu, šķiet 6to vazu(īsti neievēroju jo pamanīju pēdeja brīdi),bija tads ne oriģināls ar kkādiem šķiedras bamperiem manliekas. vel kāds viņu ir redzējis??
Šodien redzēts dzīvē Otaņķos,tāds interesants!
Priekšas un pakaļas lampas no bmw E30 laikam (norientējos tā viņos),jā bamperi citi,sliekšņi,spoileri,ksenons,zils ar dzeltenu,nu tāds fifīgs,bet man patika!
Un stūrēja viņu vīrs gados nu ap 45-50 (minēšu).
Pieķerts!Ja nemaldos, šodien ap 15:00 brauca man pretī Kuldīgā pie lielā laukuma Kazha ar sarkano 2101!