uz īsu brītiņu manliekas ka var dzirdētVideo varēja no malas filmēt lai dzirdētu kā žiķis rūc

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
uz īsu brītiņu manliekas ka var dzirdētVideo varēja no malas filmēt lai dzirdētu kā žiķis rūc
Nu tieši tapēc es arī prasīju par to tilpumu. Ar standarta kloķvārpstu un 82mm virzuļiem ir zem 1.7.motora tilpums nekādi nevar sanākt 1,8 tas ir pat zem 1,7 , un arī ar tādu slīpējumu blokam -4mm nevar sanākt uz 98 benžu , kā arī virzulim ir jālien vismaz 2,2mm luikā no bloka ..bet nu labi droši kad tajā tēlainajā apraksta ir daudz nepareiza info vismaz man nesaprotams,priekškam rokeri ir jāsvaro?
nujaa tieši 1.8 nav bet tomēr vaidzētu būt kautkur starp 1.7-1.8, neesmu rēķinājis (nez varbūt kļūdos) . virzuļi nekur ārā nelien, precīzi līdz ar bloka malu. par rokeriem- mums starpība starp vieglāko un smagāko bija ap 5 gramiem,uun piem. pie 5k apgr.min. tie jau vairs nebūs 5grami un sanāks ka kādu vārstu atvērs vairāk par citu, doma bija lai pēc iespējas vienmērīgāku darbību panāktu.motora tilpums nekādi nevar sanākt 1,8 tas ir pat zem 1,7 , un arī ar tādu slīpējumu blokam -4mm nevar sanākt uz 98 benžu , kā arī virzulim ir jālien vismaz 2,2mm luikā no bloka ..bet nu labi droši kad tajā tēlainajā apraksta ir daudz nepareiza info vismaz man nesaprotams,priekškam rokeri ir jāsvaro?
Ar gāzi bus okmhhhmmm---blokam -4mm??????
---galvai 1mm????????
tu uz 104 benzīnu brauc?