Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Piezvani un uzprasi.tātad lienes ielas veikalā iegādājos nepareizos bremžu lokus, t.i. bez ekscentra, parastos. gribēju uzzināt vai veikalā man tos ar vajadzīgu piemaksu un čeku samainītu pret lokiem ar ekscentru?
varbūt kāds ir kaut ko mainījis?Piezvani un uzprasi.tātad lienes ielas veikalā iegādājos nepareizos bremžu lokus, t.i. bez ekscentra, parastos. gribēju uzzināt vai veikalā man tos ar vajadzīgu piemaksu un čeku samainītu pret lokiem ar ekscentru?
Varbūt ir īstais nr.
29697586
Ieliec cepeškrāsnī ~100 gradiem un pavaktē ik pa minūtēm pāris,kad tā līme paliks mīskta,tad ar skrūvgriezi cel nost!Man tāds diezgan stulbs jautājums - kā pr. lampai nomainīt stikliņu 7. žigulim? lampu izņēmu ārā, stikls pie korpusa ne ar vienu skrūvi nestiprinās klāt, tikai ar gumiju, bet nu baigi negrib nākt nost, un negribās arī saplēst neko. Tur ir kāda īpaša tehnika, vai vienkārši ar skrūvgriezi jānoplēš to stiklu kopā ar visu gumiju no korpusa?
Tāpēc ir jāvaktē,nedrīkst pārcensties!kas notiek ar pašu lukturu korpusu pie 100 grādiem?nebūs tā, ka ņemot ārā no krāsns ar pirkstiem iespiedīs bedres vai caurumus?
Domāju, ka samainīs.varbūt kāds ir kaut ko mainījis?Piezvani un uzprasi.tātad lienes ielas veikalā iegādājos nepareizos bremžu lokus, t.i. bez ekscentra, parastos. gribēju uzzināt vai veikalā man tos ar vajadzīgu piemaksu un čeku samainītu pret lokiem ar ekscentru?
Varbūt ir īstais nr.
29697586