sveiki ziku cienitaji!
pa so laiku ir visadi brinumi notikusi!

vairakas reizes ir palicis puscela(dziviba izbeigusies)

tad nu saksu stastit kas ir noticis- spilgtakais kas atmina palicis ir brackas brauciens uz Smilteni no Valmieras, biju skola kamer bracka aizbrauca uz smilteni, braucu ar autinu maja, un vins man zvana ka ir palicis atpakal brauciena no Smiltenes uz Valmieru, es pie sevis ta-bleee!

es sim saku lai apskatas vai benzins pienak, vai nav benzina suknis beigts, vai svecvadi vietas, vins saka ka ir viss kartiba, esot braucis pa zeminieku, un 3 ritigi spradzieni neparspilejot esot bijusi bunduli, tad saku pratot kas pa vainu, bet neko tadu ipasu neiedomajos kas varetu but pa vainu!

Ok atbraucu maja, braucam ar Audi pakal zikam uz Smilteni, atbraucam skatos itka viss ok!
Pa tumsu velkam, logu tiritaji uz kadu bridi tika ieslegti, ka vispar neko neredzeju, aki nevareja ipasi teret, jo visu celu vajadzeja avarijkas ieslegtas atstat un stureju bez migliniekiem, pie Cesu apla akis saka palikt aizvien svakaks, iebraucot Valmiera vispar bija miera akis!

Meginaju netalu no majas ieslepet un atkal ritigi spradzieni bunduli, un nelec!

Nonemu galvu motoram un konstateju ka izpludes varsti nebija kartigi verusies ciet, galva tika savesta kartiba- nomainiju blivslegus, saslipeju varstus, varstu ligzdas, bija parluzusi pirmajam vaestam maza atsperite 2vaas vietas, to nomainiju, saliku visu atpakal, biki sareguleju varstus un speru duma, pieleca 24 decembra vakara!

klabeja varsti, parreguleju, bet tapat biki klab, nakosaja vai aiznakosaja diena braucu uz laukiem, viss itka ok, sakas zeminieks iebraucu viena bedre ar nelielu atrumu un noslapa, iedarbinat nedabuju, vilkam maja, domaju kas pa huinu, izradas ka prikols bija sadalitaja- ieliku jaunu sadalitaju, a izradas ka jaunajam bija isaka ass neka necajam, jaunaja sadalitaja ieliku veco asi un viss ok!

aizmirsu pateikt, ka biki nosedinaju ari(apzageju atsperes)
te ari paris bildes! focetas ar kurpi!