Pērku 2106 vadītāja puses priekšējās durvis labā stāvoklī, vēlams ar eņģēm.
(ir piedāvājums no usera "VAZ_DETALAS", varbūt kādam ir tepat Rīgā kaut kas piedāvājams?)
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
nu tu zini, ja es pie Tevis pieteiktu detalas un Tu saaktu jau kraameet vinjas masiinaa, Tu ar nebuutu ipasi priecigs sadu skatu ieraudzit!Tak ko cepis, cilvēkam tak ir izvēles iespējas!
Bijām sarunājuši šodien, ogrē... Tā kā...vai tad viņš tev ir solījis, devis vārdu, ka ņems tikai no tevis, sarunājis konkrētu datumu un laiku kad savāks? vai tikai interesējies?
Man ir bijis visādi, bet skatos, ka tu te bieži klaigā šajā ziņā
No saakuma to biju uz joku domaajis ierakstiit, jo Tavs draugs jau man bija pazvaniijis un veel sarakstu paturpinaajis, tacu, kad dargais lietotaaajs "Micuks" man uzbrauca - nevareju atstat vardus kabataa!es teicu, ka njemshu taas durvis, jaa un veel es teicu, ka tad zvaniishu veelaak, lai sarunatu par pirkshanu un laikiem.
vnk nevareshu mierigi gulet, ja izraditos, ka zhigulja durvis varu dabut tepat kaut kur Rigaa un ja nu vel letak...
man ir bijusi dzivee maciba nekjert pirmo, kas pagadaas pa rokai, tapec ari taa daru tagad
damn, esmu tik ljauns!
Nu, seit varbut vareeja paarprast, ka sis nebija joks, bet nu tajaa vietaa, veciit, ja Tu nesaprati, ka tas ir joks, tad - .... Man nav ko teikt!nav runa par pārliecību, ne ez vai kāds cits zin par pircēju vai par pārdevēju, bet paskaties uz jūsu saraksti un tad padomā ko citi padomās
Lai nebūtu pārpratumu tad ar tādiem jokiem nemētājies jo saprast var dažādi!
Piemēram te tu bļausties viewtopic.php?f=22&t=3727 takā mazs bērns, nu kad čalis varēs tad pazvanīs.....
P.S.
Šodien vispār nēsmu nekur braucis