Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Tad uz tām svītrām jāmeklē pārrāvumi un ar to krāsu jāpļeckā kopā?Jā, ir speciala stravvadoša krasa. 5 gr ap 5 ls maksa. Vienreiz trapijas kreisa krasa.Vai kaut kā ir iespējams remontēt apsildāmos logus? Nu vairs silda tikai 3 svītras no visām..
Salodēt nevar?vislabāka jau kad ir aizsvīdis logs ieslēgt apsildi un tad izveidojas bumbulis tai vietā,kura ir pušu,atliek ar marķieri vai kādu uzlīmi atzīmēt un tad apstrādāt ar to atjaunotāju!
esmu dzirdējis ka cilvēks ir mēģinājis lodēt,bet gā gadījās kā ne tika pie jauna stiklaSalodēt nevar?vislabāka jau kad ir aizsvīdis logs ieslēgt apsildi un tad izveidojas bumbulis tai vietā,kura ir pušu,atliek ar marķieri vai kādu uzlīmi atzīmēt un tad apstrādāt ar to atjaunotāju!![]()
Nu labi, tāpat lodēt īsti nemāku.esmu dzirdējis ka cilvēks ir mēģinājis lodēt,bet gā gadījās kā ne tika pie jauna stiklaSalodēt nevar?vislabāka jau kad ir aizsvīdis logs ieslēgt apsildi un tad izveidojas bumbulis tai vietā,kura ir pušu,atliek ar marķieri vai kādu uzlīmi atzīmēt un tad apstrādāt ar to atjaunotāju!![]()
Pēc formas laikam vienādi, bet atšķirībā no 06, 03 pie arkām nāk caurumi moldingiem. Šķiet, ka kaut kas atšķiras arī ar atstarotājiem.03 un 06 žika aizmugurējie spārni vienādi vai tomēŗ nē?
a pareizi vieniem 6 vaziem tak aizmugure spārnā nāk vieta sarkanam atstarotajam. Bet būtība man tie caurumi nav vajadzīgi tapat tiks aizmetinati/aizsmērēti ciet.Pēc formas laikam vienādi, bet atšķirībā no 06, 03 pie arkām nāk caurumi moldingiem. Šķiet, ka kaut kas atšķiras arī ar atstarotājiem.03 un 06 žika aizmugurējie spārni vienādi vai tomēŗ nē?