Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Nu bet standarta vārsta vadīklas iekšējais diametrs ir 33mm. Vai tad ir vērts likt karburātorus ar lielāku diametru???? Šitais ir tas jautājums ko man ļoti, ļoti gribētos noskaidrot. Manuprāt tur ir kaut kā jāsalāgo vadīklas iekšējais diametrs ar karburatora diametru.Šitie ir vertikālie, biki labāki par vienu, bet nebūs tik liels efekts kā horizontālajiem. Gaisa filtri arī neietilpst zem kapota.
Ideāls variants ZAZ.
Man interesētu tas kolektors. Trubu diametri, liekuma rādiusi, izgatavošanas tehnaloģija. Varbūt var kaut kur dzīvē izpētīt. Varbūt zinat, kur var rasējumus atrast.tā uzbūve visiem ir identiska vai vertikālais vai horizontālais ,pat dīzes ir identiskas,tikkai tie diametri -ir arī šitādi 40, 45 50
vārsta vadīklai iekšējais diametrs nav 33 bet tāds ka vārstam. tas ko tu doma ir šaurākā vieta kanālā pie vadīklas?Nu bet standarta vārsta vadīklas iekšējais diametrs ir 33mm. Vai tad ir vērts likt karburātorus ar lielāku diametru???? Šitais ir tas jautājums ko man ļoti, ļoti gribētos noskaidrot. Manuprāt tur ir kaut kā jāsalāgo vadīklas iekšējais diametrs ar karburatora diametru.Šitie ir vertikālie, biki labāki par vienu, bet nebūs tik liels efekts kā horizontālajiem. Gaisa filtri arī neietilpst zem kapota.
Ideāls variants ZAZ.
Nu jā, atkal es neriktīgi uzrakstīju, biju domājis vārsta sēža uzrakstu vadīklavārsta vadīklai iekšējais diametrs nav 33 bet tāds ka vārstam. tas ko tu doma ir šaurākā vieta kanālā pie vadīklas?Nu bet standarta vārsta vadīklas iekšējais diametrs ir 33mm. Vai tad ir vērts likt karburātorus ar lielāku diametru???? Šitais ir tas jautājums ko man ļoti, ļoti gribētos noskaidrot. Manuprāt tur ir kaut kā jāsalāgo vadīklas iekšējais diametrs ar karburatora diametru.Šitie ir vertikālie, biki labāki par vienu, bet nebūs tik liels efekts kā horizontālajiem. Gaisa filtri arī neietilpst zem kapota.
Ideāls variants ZAZ.