Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Burunduks

Forum rules
Ievietojot pārdošanas sludinājumu, lūdzu ievērojam šos galvenos punktus:
  • Tēmas virsrakstā norāda lietas nosaukumu, kas tiek pārdota. Nevis vienkārši pārdodu, atradu garāžā, laba cena utt.
  • Uzrakstam aprakstu par preci pēc iespējas sīkāk un detalizētāk, lai potenciālajam pircējam uzreiz viss būtu skaidrs un nebūtu lieki jautājumi.
  • Jānorada preces cena un atrašanās vieta.
  • Un ļoti vēlama ir arī pārdodamās lietas bilde.
  • Jānorāda pārdevēja telefona numurs.
Neievērojot šos noteikumus, sludinājums var tikt izdzēsts.

Sludinājuma autoram ir jāpaziņo, kad sludinājums vairs nav aktīvs!

persuader
Vazists
Topic Author

vaz daļas internetveikalā!

18 May 2012, 12:46

Verās vaļā jauna lapa: sovietoldies.lv ar iespēju iegādāties daļas, kā internetveikalā! Lapa nav orientēta tikai latvijas pircējam, bet arī krievijas vai ārvalstu. Tāpēc cenas atsevišķām lietām ir tādas, kādas viņas ir un doma nav par katru cenu visu pārdot momentā. Jāsaka gan, ka krievu un angļu sadaļas vēl gļuko un tiks uzlabotas, bet nolēmu informāciju jau palaist, jo latviski un priekš savējiem viss daudz maz jau šancē:) Pirmajiem 10 pircējiem 10% atlaide no summas garantēta. Šeit var atrast gan daļas, kas nav deficīts, bet arī tādas, kas ir diezgan retas. Ja interesē pasūtījumi dzelžiem (spārni kapoti utt), dodiet ziņu līdz sestdienai, jo iztirgošanas punkts ir Rīga, bet uz nākamo nedēļu varu pievest Rīgai to, kas interesē, jo pagaidām lielgabarīta lietas stāv ārpus Rīgas.

Fiat 124
Vazists

Re: vaz daļas internetveikalā!

18 May 2012, 22:47

Ideja ir OK, lai veicas! :thumbup:
Ātri pārskatot cenas +/- normālas, tikai tās emblēmas... :shock:
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

Vazix
Vazists

18 May 2012, 23:43

Cik varetu maksat 2107 bagažnieks un priekšējais labais spārns..? :roll:

Paskatoties mājas lapā radās tāda doma ka lētak turēt pagalmā donoru ar detaļām :D :ugeek:
BA3IX

wipers
Vazists
Automašīna: VAZ 2103

19 May 2012, 10:57

Paskatoties mājas lapā radās tāda doma ka lētak turēt pagalmā donoru ar detaļām :D :ugeek:
Skatos, Tu neesi papētijis cik maksā detaļas ekvivalentos krievijas portālos :thumbdown: Arī tur par medusmaizi neko nevar dabūt, priekš tāda interneta portāla cenas ir uzskatāmas par adeklvātām. Protams neiesim diskutēt tagad par to ka ss.lv var dabūt spārnus par 10Ls - Jā var. Bet ja nu kādam negribas meklēt pa ss.lv utt., noskaita ciparu un un Tev pieved klāt.
Vienīgais kas tur tā no cenām baigi lec acīs ir piem vaz 2103 priekšējā haube, unfiat 124 pieminētās emblēmas :wtf: , bet no otras puses - troikas čista jaunas nekur neesmu redzējis, visticamāk autors cenas pēc krievu protāliem ņēmis vai kkā tā?

Piem vaz 2101 pakaļējies lukturi koplekts par 25Ls uzskatu ļoti adekvāti. Spārni pa 15ls gabalā arī.

Lai veicas tirgošanā un detaļu klāsts pieaug ;)

P.s iesaku VAZ_DETALJAS ņemt piemēru, domājams viņam būtu daaaaudz ko piedāvāt un cenas būtu azemākas :) Pircējiem patīk konkurecne :D

Vazix
Vazists

19 May 2012, 11:25

Skatos, Tu neesi papētijis cik maksā detaļas ekvivalentos krievijas portālos :thumbdown: Arī tur par medusmaizi neko nevar dabūt, priekš tāda interneta portāla cenas ir uzskatāmas par adeklvātām. Protams neiesim diskutēt tagad par to ka ss.lv var dabūt spārnus par 10Ls - Jā var. Bet ja nu kādam negribas meklēt pa ss.lv utt., noskaita ciparu un un Tev pieved klāt.
Vienīgais kas tur tā no cenām baigi lec acīs ir piem vaz 2103 priekšējā haube, unfiat 124 pieminētās emblēmas :wtf: , bet no otras puses - troikas čista jaunas nekur neesmu redzējis, visticamāk autors cenas pēc krievu protāliem ņēmis vai kkā tā?

Piem vaz 2101 pakaļējies lukturi koplekts par 25Ls uzskatu ļoti adekvāti. Spārni pa 15ls gabalā arī.

Lai veicas tirgošanā un detaļu klāsts pieaug ;)

P.s iesaku VAZ_DETALJAS ņemt piemēru, domājams viņam būtu daaaaudz ko piedāvāt un cenas būtu azemākas :) Pircējiem patīk konkurecne :D
Labi par spārniem varetu būt tādas cenas ;) Nu bet par aimugurējiem lukturiem gan ne :D
BA3IX

VAZ_DETALAS
Vazists

20 May 2012, 00:42

VAZ_DETALAS gruuti iet ar web-lapas izvedi, tapec - ar internetveikala atversanu VAZ_DETALAS visticamak nekonkurees, bet daļas man ir, bet ja nav, tad jau atradīšu kkur gan jau!
P.S. - Prieks, ka kāds mani pamanījis!
Es jau cenšos VAZ_DETAĻU tirdziņā kko, kkā, bet, iespējams, kādam neesmu paticis ar savām "NEADEKVĀTAJĀM" cenām, un neviens vairs neskatās.. bet nu... Lētāk par to, kā es pats viņas dabūnu man nav jēga atdot tālāk! :p
Ir man principa viss, ja kaut kas nav - tad buus.
Zvani - 28292517, Jaanis.

wipers
Vazists
Automašīna: VAZ 2103

20 May 2012, 01:26

VAZ_DETALAS » Vakar, 23:42
Tas kā kuram cilvēkam uztvere, man liekas ka ir OK, ka var dabūt detaļas, jā par dārgāku cenu, kā ja pats meklē un ņem no rokas, bet uz sitiena, kad vajag. Protams, kas pats pamazām sev vāc daļu rezerves dabūs par daudz labākiem cipariem, bet šeit visu izšķir jautājums - cik ļoti un cik ātri Tev to detaļu vajag. Bet kā jau mēs zinām, forumā cilvēkiem ir atšķirīgi viedokļi, so neko nevienam neuzspiežu, tikai mudinu uz toleranci :draugi: