Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Traktorist

acoustic
Vazists
Topic Author

dzinējs svārstās...

24 Sep 2012, 23:01

Sveiki man vajadzētu palīdzību ir tāda lieta kad man ir vaz 2106 un tukšgaitā svārstās apgriezieni aizdedze ir ok karburātors arī uzliku citu tas pats nekas nemainās karburātors weber ar to vadu kas regulējot pats apgriezienus varbūt tas kaut ko čakarē...
visiem prasu dodu taisīt neviens vienk sakot neko nejēdz dažs labs vispār tādu nav redzējis...

edijs
Vazists

Re: dzinējs svārstās...

25 Sep 2012, 09:38

Sveiki man vajadzētu palīdzību ir tāda lieta kad man ir vaz 2106 un tukšgaitā svārstās apgriezieni aizdedze ir ok karburātors arī uzliku citu tas pats nekas nemainās karburātors weber ar to vadu kas regulējot pats apgriezienus varbūt tas kaut ko čakarē...
visiem prasu dodu taisīt neviens vienk sakot neko nejēdz dažs labs vispār tādu nav redzējis...
kontaktiņi aizdedzēi, bet viss biežak manšķiet šitās problemas rodas dēl karbiņa, izārdi satīri, sasregulē sastelle un jāiet :angel:
Vaz 03

Ruu@uto
Vazists

25 Sep 2012, 09:51

-----------------------------------------------
2103/2106 karburatoriem tas "vads" un plurķis karburatorā NEKO NEREGULĒ, vienīgā
elektromagnētiskā vārsta funkcija ir aiztaisīt tukšgaitas dīzi, noslāpējot dzinēju. Ja tas
ir jaunākas paaudzes OZON karburators, var būt nianses. Bet, kā te jau teica, papriekš
saved kārtībā aizdedzi, tad var sākt prātot tālāk. Un: nekad netaisi auto vairāk par
vienu lietu vienā reizē - pēc tam pats nevarēsi saprast, kur īsti bija vaina!

acoustic
Vazists
Topic Author

25 Sep 2012, 23:31

-----------------------------------------------
2103/2106 karburatoriem tas "vads" un plurķis karburatorā NEKO NEREGULĒ, vienīgā
elektromagnētiskā vārsta funkcija ir aiztaisīt tukšgaitas dīzi, noslāpējot dzinēju. Ja tas
ir jaunākas paaudzes OZON karburators, var būt nianses. Bet, kā te jau teica, papriekš
saved kārtībā aizdedzi, tad var sākt prātot tālāk. Un: nekad netaisi auto vairāk par
vienu lietu vienā reizē - pēc tam pats nevarēsi saprast, kur īsti bija vaina!
Ar aizdedzes vadiem viss kārtībā...

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

26 Sep 2012, 22:05

Ne jau svečvados ir svārstības!Svečvadu vaina izpaužas tikai 2 gadījumos
(1.treknu nespēj sadzedzināt un 2.kad ir beigts pavisam un kāds stobrs nešancē)
Bet te jau atbildēja,kur meklējama vaina!