Tavā gadījumā bloka sēdināšana ir jāaizmirst, jo 1,3 motoram virzuļi iet līdz bloka augšai.jakas man motora tilpums ir 1.3!!!ew man teica ja nosliipee tos 2mm tad vinji ar laiku atkal izdilst!!!
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Tavā gadījumā bloka sēdināšana ir jāaizmirst, jo 1,3 motoram virzuļi iet līdz bloka augšai.jakas man motora tilpums ir 1.3!!!ew man teica ja nosliipee tos 2mm tad vinji ar laiku atkal izdilst!!!
1. Kā izmainisies kompr.pakape?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pats lētākais --
1.atrodi galvu uz kuras ir rakstīts Vaz 2101 --- tā ir galva ar mazo tilpumu - saved to kārtībā ( tas ir kādā stavoklī vadīklas vai nav izdilušas saslīpē vārstus vai arī tos apmaini--- patreiz ir dabūjami jau arī apvirpoti vārsti klasikai un nemaksā kosmosu(Ja nepieciešami tad atsūti uz pm) un sagriez ligzdām pareizos leņķus( 15 ,30,45 , 60 un 75) --- ja nav ar ko tad man uz pm un varu sagriezt ar pareizajiem jeņķu frēžukiem![]()
2.Uzliec regulējamo zobratu sadalenei.
3. Elektronisko sadalītāju ar komutatoru.
4. Sakarīgu karburatoru -- pēc finansu izvēles -- var arī karburatoram izvīlēt difuzorus bet tad vajag dīzes lai saregulētu pareizu maisījumu.
Tas tā pirmajā tuvinājumā --- bet ja jau dziļāk tad vajag savest kārtībā bloku ar virzuļu grupu -- kloķeni ar pareizajiem klaņiem un lielo eļļas sūkni -- bet tas jau vairs nebūs pa lēto