Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Burunduks

Forum rules
Ievietojot pārdošanas sludinājumu, lūdzu ievērojam šos galvenos punktus:
  • Tēmas virsrakstā norāda lietas nosaukumu, kas tiek pārdota. Nevis vienkārši pārdodu, atradu garāžā, laba cena utt.
  • Uzrakstam aprakstu par preci pēc iespējas sīkāk un detalizētāk, lai potenciālajam pircējam uzreiz viss būtu skaidrs un nebūtu lieki jautājumi.
  • Jānorada preces cena un atrašanās vieta.
  • Un ļoti vēlama ir arī pārdodamās lietas bilde.
  • Jānorāda pārdevēja telefona numurs.
Neievērojot šos noteikumus, sludinājums var tikt izdzēsts.

Sludinājuma autoram ir jāpaziņo, kad sludinājums vairs nav aktīvs!

KraForce
Vazists
Topic Author

Re: Pārdodu savu "Dzelteno žiguli"

01 Dec 2011, 16:00

vot šo gan gribētu pakomentēt -bet ne ļaunajā nozīmē
paskaidro man -kam tev tādi dārgi projekti ir vajadzīgi? kapēc uztaisit kautko un tad pārdot ?-teiksim kad cipars ir kosmisks tavam individuālajam projektam, ja vel tas auto būtu standarta-orģināls tad saprotams , bet ne isti krāsa standarta un kas zin vēl.Kā pats saki naudas ar netrūkst -nu tad kadēļ pārdot? paaugsies liels bus varb'\ut dēls -nu tad viņš bus laimīgs tiekot pie šāda auto , cik saprotams tad arī vienistabas dzīvoklī šos projektus netaisi.. :draugi: paņem uztaisi garažu un kamēr pašam nav pasaules krīze skārusi -nu nepardod(bet ja kas pa tādu summu Tev jātirgo bus vismaz 3 gadi)
Tādi projekti man ir vajadzīgi bez izskaidrojuma, lūk vajag un viss. Cipars uzskatu nav kosmisks, tas ir stipri zem šī projekta pašizmaksas. Ir divi dēli un meita - tas kurš jau spēj izteikt savu viedokli neiefano par žiguli, iespējams tas pāries. Iespējams tev taisnība, varbūt arī nevajag pārdot. Redzēs, ja kāds novērtēs ieguldīto darbu un gribēs tā riktīgi braukāt (un es to redzēšu), spēs samaksāt tad pārdošu.

kurmis
Vazists

03 Dec 2011, 23:46

Žigulim, manuprāt, ir tikai divi pielietojumi mūsdienās. Pirmais ir par kapeikām iegūt transporta līdzekli, ar kuru nokļūt no punkta A līdz punktam B, ja nav naudas, lai nopirktu auto. Otrs ir svētdienas braucamais, bet tam ir jābūt oriģinālam un ideālā kārtībā un pat tādā gadījumā tā cenai jābūt ap 500Ls, jo VAZ nav nekāds vēsturiskais vāģis, jo ir saražots n-tajos tūkstošos. Un pat šādiem eksemplāriem pēc gadiem desmit jēga būs nulle, jo entuziasti, kuriem VAZ ir bērnības atmiņas, būs pieklājīgā vecumā.
Runājot par konkrēto auto, tam jēgas nav nekādas. Kas tas par projektu, ja pats netaisi neko, bet visu sūti servisā? Kāda jēga no restaurācijas, ja auto piegrūsts ar neoriģinālām detaļām, pie kam, cik var izlasīt, birst pa visām malām arī pēc visiem remontiem?
Atzīsties, ka entuziasms ir zudis un radiem/draugiem pēc pirmās apskates arī nav nekāda prieka, tā kā jātirgo vien nost...

Fiat 124
Vazists

04 Dec 2011, 18:38

Žigulim, manuprāt, ir tikai divi pielietojumi mūsdienās. Pirmais ir par kapeikām iegūt transporta līdzekli, ar kuru nokļūt no punkta A līdz punktam B, ja nav naudas, lai nopirktu auto.
Tā varbūt bija pirms gadiem 10, bet tagad daudz maz normāls VAZ maksā ap 300-400Ls un par tādu naudu jau var nopirkt arī citus "ārzemju" auto un tagad VAZus nepērk, lai vienkārši brauktu no A uz B, pērk jo grib tieši VAZ, dažādu iemeslu dēļ!
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

KraForce
Vazists
Topic Author

16 Oct 2012, 14:58

Atkal tirgoju, cena 700. Vispār pa vasaru neesmu braucis.