Sveiki, gribu sakt ar to, ka forumā esmu jauniņais, tātad problēma ar 2007 gada, lada kalina 1118, 1.6 60kw benzins.
Tātad: iepriekšējais īpašnieks nebija darbinājis 9 mēnešus, stāvēja garāžā, vakar tika iedarbināta, pieleca ar pirmo, bet tad sākās.....15 min parūca tukšgaitā, ķipa vis normāli, brīžiem likās, ka pa izpūteju takā bišku uzsit, karoč uzgāzējot noslāpa, un pec tam bija ļoti grūti pielaist. Ok domāju sveces, nakošajā dienā nomainainiju, bet nekā... startē ļoti gari un tad pielec, 30 sek, parūc un atkal tāda sajuta ka neiet kāds stobrs

vai arī ka degviela čota pietrūkst. Kad noslāpis, mēginu atkal startēt, pec 4-5 pielec, sajūta, ka viss ok, peec 1-2 minūtēm atkal sak purināt un noslāpst

un tā katru reizi... panelī deg chek engine lampa, reizēm viņa mirgo, bet es nezinu vai viņa dega arī pirms auto pie manis.
Doma rīt samainit degvielas filtru, bet nesmu drošs, ka problēma pazudīs. Zinu, zinu vajag diagnostiku, bet varbūt kādam ir gadijies, kas līdzīgs, nav jau nekāds reķešu dzinējs, pirms man jāsāk valkāt pa diagnostikām.