Zirgam vadus nevajadzēs..Zirgam farkopu neaizmirsti
aga, es ebaya atradu tadu ābolu pa lēto ko ieskrūvē zirgam "tur". tikai ar tādu nau vairs kur vadus ieštepselēt

Pastāsti vazistiem īsu ieskatu piekabes legalizēšanā, kā tas notiek ?
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Zirgam vadus nevajadzēs..Zirgam farkopu neaizmirsti
aga, es ebaya atradu tadu ābolu pa lēto ko ieskrūvē zirgam "tur". tikai ar tādu nau vairs kur vadus ieštepselēt
koroč, kad būs nummuri tad apsolu vissu sīki un smalki aprakstīt ar visu dokumentācijuZirgam vadus nevajadzēs..Zirgam farkopu neaizmirsti
Pastāsti vazistiem īsu ieskatu piekabes legalizēšanā, kā tas notiek ?
un tas šancē, tad kad tu izvelc čoku(nesadevusi degviela) jeb tas strādās jebkuram auto, nesmidzinot lieku degvielu iekšā trubā?kaut kā šitā. bišku pielaboju , lai saprotamāks shēms
a tā veca induķene, izpūtēja galā svece, viens relejs un divi slēdži viens kas pado štromi otrs bez fiksācijas kas pado dzirksteli
i divas induķenes viena atsledzas un zupa ied iekšā un pa izpūtēju met ārā un otra ieslēdzas un dedzina. neko a choku nevajag darītun tas šancē, tad kad tu izvelc čoku(nesadevusi degviela) jeb tas strādās jebkuram auto, nesmidzinot lieku degvielu iekšā trubā?kaut kā šitā. bišku pielaboju , lai saprotamāks shēms
a tā veca induķene, izpūtēja galā svece, viens relejs un divi slēdži viens kas pado štromi otrs bez fiksācijas kas pado dzirksteli