Tā es arī sākumā domāju, bet tik uz priekšu lai tādu nav jāpēta tikai sapņosdomāju, ka viens no prototipiem

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Tā es arī sākumā domāju, bet tik uz priekšu lai tādu nav jāpēta tikai sapņosdomāju, ka viens no prototipiem
vispirms man jāpalaiž uz ceļiem piečīte.....Tā es arī sākumā domāju, bet tik uz priekšu lai tādu nav jāpēta tikai sapņosdomāju, ka viens no prototipiem
Sen jau pastāv 16v galvas priekš klasikas, ar droselēm, turbo u.t.t.! Tie kas interesejās par VAZ to zin...interesanti , krievu nemainiigums turpinaas. bet kapec gan ne.
Klau baigi vajag 16 v galvu klasikas Vaz dzinējam - tā ka tev ir info , tad varētu padalīties kur to iegūt
Sen jau pastāv 16v galvas priekš klasikas, ar droselēm, turbo u.t.t.! Tie kas interesejās par VAZ to zin...interesanti , krievu nemainiigums turpinaas. bet kapec gan ne.
Citu nezinu ko pateikt- PALDIES!Arni!
Sapratu, ka esi reali slims ar savu pus-otr-kapeiku un lepojos, ka tevi pazīstu. Tikai šodien apskatīju visu projektu kopumā un esmu patīkami pārsteigts par tavu uzņēmību, un vēl vairāk par tavam spējām.
Lai Žiguļu Dievs tevi neatstāj!
Šodien sasdomāju izmest kādu līkumu,pārbaudīt jauno aizdedzi......... Bet to tik var izdarīt žigulis. Saplīsis stāvot garažā......
Bremžu vairs nau. Un bačoks tukšs.
Kaut kas ar priekshas bremzem......rit būs jaliek jauna bilde un jalien bedrē...