Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
No golfa vai pasāta 1,6Dnoskatījos šo video un patiesi radās iedvesma ar to dīzeli. http://www.youtube.com/watch?v=7Je9zcVgEHI
tikai tur droši vien ir flancis vai kas tamlīdzīgs jāveido lai karbu varētu piedabūt pie motora.
Flanci var iepirkt drošvien tepat caur forumu, uztaisi topiku ka pērc un uzradīšies kāds!Kur tieši varētu dabūt tieši flanci kārbai varbūt kaut rasējumu vai kādu linku, pārējie motora stiprinājumi un sīkumi jau ir pus bēda.
Tikai kardāns tad jāsaīsina un jāizdomā kur tie kloķi ienāk salonā lai var pārkabināt!Es domāju ja iepirkšu motoru tad jau arī izdomāšu kā pielikt, mūsu garāžā vēl nekas nepabeikts nav palicisMan pazīstamajam bija doma iebāzt ņivas razdatku lai būtu vēl pazeminātais. doma man patīk.
isais reduktors nemetajas katra sturi + maksas ari savus 50eiro ka minimums.Tikai kardāns tad jāsaīsina un jāizdomā kur tie kloķi ienāk salonā lai var pārkabināt!Es domāju ja iepirkšu motoru tad jau arī izdomāšu kā pielikt, mūsu garāžā vēl nekas nepabeikts nav palicisMan pazīstamajam bija doma iebāzt ņivas razdatku lai būtu vēl pazeminātais. doma man patīk.
Vienkāršāk būs uzlikt īso kārbu un lēno reduktoru.
Nu 2101 žiguļi pilna dirsa, kādu lūžni jau var apskrūvēt! Un skaidrs kā diena, ka kaut ko maksās. Nekas netiek pārdots par velti! Tāpat kā razdatka maksās 40euroisais reduktors nemetajas katra sturi + maksas ari savus 50eiro ka minimums.Tikai kardāns tad jāsaīsina un jāizdomā kur tie kloķi ienāk salonā lai var pārkabināt!Es domāju ja iepirkšu motoru tad jau arī izdomāšu kā pielikt, mūsu garāžā vēl nekas nepabeikts nav palicisMan pazīstamajam bija doma iebāzt ņivas razdatku lai būtu vēl pazeminātais. doma man patīk.
Vienkāršāk būs uzlikt īso kārbu un lēno reduktoru.