Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Ir tikai viena caurule un tā ari tur ir,precīzāk zem logu tīrītāja motora un jā parasti aizdiršas ar lapām,skujām un putekļiem,es reizi gadā tur iepūšu gaisu un caurums tīrs.VAZam ir kautkādas caurules pa kurām notek ūdens? ja ir tad pa kurieni viņām ir jāiet, es te savam uzgāju kautko līdzīgu, kad atver kapotu, tajā vietā kur fiksējas kapots tikai pasažiera pusē(nezinu kā nosaukt to vietu). Man viņa ir aizķipusi, kko parubināju un laikam ūdens piles sāka tur tecēt. Viņai nav jāieiet, kautkur spārnā, lai pēc tam varētu iztecēt ārā?
reduktora šneks nav atskrūvējies?Sveiki!
Problēma ar 2. pārnesumu. Ieliekot 2., laideni nesanāk turpināt kustību. Autiņš biku papurinās, noklaudz zem grīdas un tad normāli aiziet.
kardāns nešupojās- robos liekās normāli! Kāds nav saskāries ar šādu problēmu?!
cik zinu,tad jā šitie nākuši ir 2103 modelim.Viņiem ir kronšteins,kuru liek zem divām riteņu skrūvēm,un tad ar uzgriezni pievelk.Viss vienkārši!Meklētājā atrodu tikai vienu saistīto tēmu un tāpat netieku skaidrībā.
Jau kopš auto iegādes brīža skapī stāv dekoratīvie diski, jauni, nelietoti ar visiem kronšteiniem un uzgriežņiem. Kā standarta 2103 diski tikai ar rombiem malās un nelielu caurumu, lai piekļūtu ventīlim. Metāla diski visi itkā vēl orģināli, no 73.gada. Tad arī jautājums, kam domāti šie skaistie, bet neuzliekamie dekoratīvie diski?? Komplektā itkā nāk līdzi gumijas ar ko, cik es saprotu, pacelt kronšteinu augstāk, taču ar orģinālām skrūvēm nu nekādīgi nav iespējams viņus pieskrūvēt un vēl pēc tam dekoratīvo uzlikt, pa īsu. Varbūt kāds var apgaismot?
Diski +/- šādi:
Varu piedāvāt tikai ar stulbu zirnekliSveiki visiem!
varbut kāds var pārdot rozite uz rokturi ?