Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Burunduks

Forum rules
Ievietojot pārdošanas sludinājumu, lūdzu ievērojam šos galvenos punktus:
  • Tēmas virsrakstā norāda lietas nosaukumu, kas tiek pārdota. Nevis vienkārši pārdodu, atradu garāžā, laba cena utt.
  • Uzrakstam aprakstu par preci pēc iespējas sīkāk un detalizētāk, lai potenciālajam pircējam uzreiz viss būtu skaidrs un nebūtu lieki jautājumi.
  • Jānorada preces cena un atrašanās vieta.
  • Un ļoti vēlama ir arī pārdodamās lietas bilde.
  • Jānorāda pārdevēja telefona numurs.
Neievērojot šos noteikumus, sludinājums var tikt izdzēsts.

Sludinājuma autoram ir jāpaziņo, kad sludinājums vairs nav aktīvs!

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

Re: 2106, dzinējs 1.6 zilais bloks, labas pr. durvis

22 Apr 2014, 10:10

Bišķi pa šerpu pateici, bet daļēji piekrist var :|

Te laikam ir psiholoģiskā "štelle" cilvēki iedomājas, ka auto ir padomju laiku tātad vecs, tātad retro un noteikti dārgs tas jau nekas, ka saražoti milioni :D
Par šiem gadiem esmu piedzīvojis visādus brīnumus, sevišķi "interesanti" ir mazdēliņi, kuri tiko tikuši pie opja garažas satura, tur parasti saliek tādas summas :clap: saprastu vēl ja ir tā vērts, bet par pusrūzējušu lodbalstu maisiņu ar 4 gab. prasīt 50Ls :clap: vai nu otra galejība visu izmet :D kad meklēju durvis no 2105 tur tādi brīnumi bija par 20-50Ls par sapuvušam durvīm, bet beigu beigās nopirku par 15 vai 20ls abas un visai labas.
Ne mazums ir arī normāli gadījumi, viens no atmiņā labi palikušiem, ka tika sarunāts pirkt daļas no motora no piekares, kāda optika viss jauns vesela kaste bija, atbrauca vīrs uz 40 gadiem ar X5 paprasīja 50Ls kurus es bez kaulēsanas arī noskaitīju + džeks vel piemeta pilnīgi jaunu 2106 lielo katalogu! prasīju vai saprot, ka tās daļas maksā 2x vairāk? atbildēja ka žiguļa daļu tirgošana viņam nēsot bizness, lai tiek tam kam vajag, biznesu taisa ar citu rūpalu ;)

Starp citu čoms atjauno BMW E21 kuri tiešām jau ir retums un ir retro, tad šo to zinu par detaļu cenām, kaut auto tiešām ir palicis rets, retro tam daļas ir lētākas kā vazam :D spārnu cilvēks nopirka veselu bez rūsas par 15Ls, durvis salīdzinoši svaigas 20ls gab.

Watch Me
Vazists
Automašīna: Vaz 2106
Telefons: 27861222

22 Apr 2014, 20:22

Bišķi pa šerpu pateici, bet daļēji piekrist var :|

Te laikam ir psiholoģiskā "štelle" cilvēki iedomājas, ka auto ir padomju laiku tātad vecs, tātad retro un noteikti dārgs tas jau nekas, ka saražoti milioni :D
Par šiem gadiem esmu piedzīvojis visādus brīnumus, sevišķi "interesanti" ir mazdēliņi, kuri tiko tikuši pie opja garažas satura, tur parasti saliek tādas summas :clap: saprastu vēl ja ir tā vērts, bet par pusrūzējušu lodbalstu maisiņu ar 4 gab. prasīt 50Ls :clap: vai nu otra galejība visu izmet :D kad meklēju durvis no 2105 tur tādi brīnumi bija par 20-50Ls par sapuvušam durvīm, bet beigu beigās nopirku par 15 vai 20ls abas un visai labas.
Ne mazums ir arī normāli gadījumi, viens no atmiņā labi palikušiem, ka tika sarunāts pirkt daļas no motora no piekares, kāda optika viss jauns vesela kaste bija, atbrauca vīrs uz 40 gadiem ar X5 paprasīja 50Ls kurus es bez kaulēsanas arī noskaitīju + džeks vel piemeta pilnīgi jaunu 2106 lielo katalogu! prasīju vai saprot, ka tās daļas maksā 2x vairāk? atbildēja ka žiguļa daļu tirgošana viņam nēsot bizness, lai tiek tam kam vajag, biznesu taisa ar citu rūpalu ;)

Starp citu čoms atjauno BMW E21 kuri tiešām jau ir retums un ir retro, tad šo to zinu par detaļu cenām, kaut auto tiešām ir palicis rets, retro tam daļas ir lētākas kā vazam :D spārnu cilvēks nopirka veselu bez rūsas par 15Ls, durvis salīdzinoši svaigas 20ls gab.
Par to zelta kolondaiku , ta ir taisniiba .
,bet ja tev daljas nevajag , es piem uzrakstu raksta velamo cenu. Cilveeki uzreiz saprot ka man to nevajag un par Optiku 2euro piedava . Ar taadu domu kad paardos pa 10 un ka vinjam to optiku nahuj nevajag . Es tas daljas esmu gatavs tapat atdod kam vinjas patiesaam vajag , mani priecee kad uz ielas man pretiim pabrauc zigulis , pietam kad pats seezu ziguli , nu taa ir loti lieliska sajuuta.

Un par mazdeliniem , kapeec tu doma kad visi ir taadi ? man ir 19 gadi pirma masina vaz 2106 un es netaisos te uz relekvijas variit zapti.
Jaa man viss nesanaak , ir slinkums dazkaart , bet pardot es ari netaisos . Ja rusees teiksu ka tas ir hamelijons un maina kraasu , pilniigi nepis.

Micuks
Vazists

23 Apr 2014, 05:37

Ja ko tirgo tad ir pilnīgi loģiski noskaidrot cikt tā manta maksā, vismaz tāpēc, lai neapčakarētu pats sevi, bet ar žiguļu daļām bieži ir, ka liek to cenu, kuru nosaka pēc iepriekš minētajiem kritērījiem :crazy:

Runājot par mazdēliņiem, vienkārši ir dadz kontakts bijis ar tādiem, runa par tiem kam mantojumā no opja palikušas detaļas vai nedo dievs žigulis, tur tiek prasītas tādas summas :rofl:
Liela daļa dzīves ir saistīta ar zaziem bijusi kā arī esmu cilvēkiem palīdzējis atrast daļas no padomnju, tiešām retro, autiniem. Saliekot to visu kopā ar vaziem grāmatu var sarakstīt :lol:
Par to priekšējo 2101 optiku, man pašam kādi patcmit komplekti sakrājušies ar visiem abadokiem un pārējo, gan pirkti, gan par par brīvu dabūti, tuvākajā desmidgadē netirgošu :lol: bet citi iedomājas, ka tas ir kāds zelts, bija gadījums, ka 150Ls iegrieza par pāri :rofl: starp citu tajā nolitavā kur toreiz pabiju tādi komplekti bija kādi 30gab vismaz :D

Visvairāk izbrīna tie cilvēki, kuri pārdod daļu par sev vajadzīgo vēlamo cenu un viņiem pilnīgi vienalga ka tā jau veikalā maksā 2x, 3x mazāk, kad nespēj dabūt to summu labāk nodod lūžņos.... "man ir ideālas durvis ar ideālu hromu nu tikai nedaudz rūsas pumpiņas, bik rūsa apakšā un dažas buktes, bet durvis ideālas! cena 100eiro! ak nevienam nevajag?! labi dodu lūžņos un dabūšu 1,75eiro! paši vainīgi ka esat bomži un nezinat mantu īsto vērtību!"

P.S.
Nav tēmēts autoram, ja ja ir kādas līdzība par to atbildīmu nenesu!

MCR-16
Vazists
Automašīna: VAZ-21013

23 Apr 2014, 08:40

Visvairāk izbrīna tie cilvēki, kuri pārdod daļu par sev vajadzīgo vēlamo cenu un viņiem pilnīgi vienalga ka tā jau veikalā maksā 2x, 3x mazāk, kad nespēj dabūt to summu labāk nodod lūžņos.... "man ir ideālas durvis ar ideālu hromu nu tikai nedaudz rūsas pumpiņas, bik rūsa apakšā un dažas buktes, bet durvis ideālas! cena 100eiro! ak nevienam nevajag?! labi dodu lūžņos un dabūšu 1,75eiro! paši vainīgi ka esat bomži un nezinat mantu īsto vērtību!"

Šim te pilnīgi var piekrist. Es ''sava'' žiguļa meklējumus uzsāku jau vasarā. Biju aizbraucis skatīties 21011, kuram saimnieks cenu ne par ko negribēja laist lejā, visu laiku atsaucās kāds vuņš BIJA, tas jau nekas, ka viņsm atsperes norūsējušas(pārlūzuļas), sajūgs salipis, spārnos jau ar caurumi sāka pavīdēt, savu laiku bijis pārkrāsots un krāsa jau grib vietām atdalīties un salons ar nebija ideļs. Bet lētāk par 200ls neatdos, tad viņam vieglāk nodot lūžņos, kur viņš pats apzinās, ka nedabūs pat 100ls.

P.s. Pirms nedēļas dabūju 21013, labāku un lētāk. :yahoo: :brauc:

Micuks
Vazists

23 Apr 2014, 09:26

Man bij kuriozs kad pirku audiku, sakumā apskatījos un norādīju uz vizuāliem defektiem, čalis dīca ka auto jau vecs (2001g.) aizdzinām uz oficālo servisa centru, pēc pilnās diagnostikas, mollera darbinieks lasa defektācijas lapu, bija kādas sešas pozīcijas, nopietnākais, ka 4.2l motram tek siksnas spriegotāja blīves, pārējis sīkumi, saimnieks to visu noklauusās un saka: nu ko var gribēt auto jau vecs, nenoturējos un pateicu, ko tad tu tirgo to auto ja ir vecs, tak nodod tad tolmetā! mollera darbinieks gandrīz zem galda rēca :lol:

Watch Me
Vazists
Automašīna: Vaz 2106
Telefons: 27861222

23 Apr 2014, 11:45

nu micuk tu esi keks :D