Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Es drīkstu tēlot servisa/filmētāju auto? Paķeršu aizdedzi līdzi un sadalītāja vāciņus un riteņu skrūvesPar sadalītāju un vāciņu ir mācība pagājušo gadu
Tom, pasteidzies - paikušas tikai 73442 minūtes!Es obligāti piedalos, braucu ar savu auto. Apsolu. mēģināšu būt pats pirmais starta vietāJau stundas skaitu
Tom, pasteidzies - paikušas tikai 73442 minūtes!Es obligāti piedalos, braucu ar savu auto. Apsolu. mēģināšu būt pats pirmais starta vietāJau stundas skaitu
Vari braukt kā sponsors - tev dalības maksa obligāta un dubultāEs drīkstu tēlot servisa/filmētāju auto? Paķeršu aizdedzi līdzi un sadalītāja vāciņus un riteņu skrūvesPar sadalītāju un vāciņu ir mācība pagājušo gadu
Tikko parēķināju, ja braucu visu ceļu no jūras līdz Daugavpilij un pierēķinu ceļu no mājas līdz Rīgai un no Daugavpils līdz mājai man sanāk kā minimums 800 km![]()
Tas būs lielākais brauciens kādā ar mašīnīti esmu bijis
Nē servisa/operātor auto skan labāk, un dalības maksu jau varu samaksāt, nav jau žēlVari braukt kā sponsors - tev dalības maksa obligāta un dubultā
Nu kur tu biji visu laiku?Sveiki!
Redzeeju Stegadons jau bij pieduuries shai lietai, bet likas, ka vajag nedaudz ruupiigaak... (bez apvainojumiem)
Uzliimes sagatavoshu bez maksas (ar decallab.eu uzrakstu apakshaa) cik vajadzees!