Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Burunduks

Forum rules
Sludinājuma autoram ir jāpaziņo, kad sludinājums vairs nav aktīvs!
Jānorāda pircēja telefona numurs

wipers
Vazists
Automašīna: VAZ 2103

Re: Nopirkšu 6 žiguļa jeb kapeikas šofera durvis.

17 Sep 2014, 18:19

Nopirkšu 6 žiguļa jeb kapeikas šofera durvis. Mans nr.. 26123701
Nu veči, jūs gan dziļi rokat. Man gan domāt, ka Ivordam ir vienalga, vai viņam piedāvās luksenieka(2106) vai kapeikas (2101) durvis. Beigu beigās viņas puslīdz ir savstarpēji aizvietojamas. Cilvēkam nav augstas prasības, gavenais lai vējš nepūš iekšā.DD
Visticamāk, ka tā arī ir :D Kaut gan kapeikām nebija hroma līstes ap durvju augšējo rāmi, kā 2103 un 2106, bet ātrumu jau nemazina :D

Kurmi, google sniedz sniedz informāciju nevis zināšanas ;) Un jā, biju gan teicamnieks, tāpat kā 2/3 pārējo mācību priekšmetu :twisted: Savā komentārā es norādīju, ka šādas saikļu lietojums bija populārs pirms 80 gadiem, bet Tev vajadzēja "pablatot" un norādīt, ka es neko no latviešu valodas nezinu. Pirms nākamreiz mēģināsi kādu mācīt, pārliecinies vai atkal nepaspīdēsi ar savu muļķību nevis gudrību ;) Bet citādi dzīvosim draudzīgi :draugi:

Lai nebūtu totāls spams, tad varu sagādāt šofera durvis gan no 2011 gan 2106, pašam nav bet paziņam uz izjaukšanu ir, nav sterilas rūsiņa ar skārusi, ja ir interese, tad PM :angel:

kurmis
Vazists

17 Sep 2014, 20:39

Es nevienu nemācu, bet informēju gudriniekus, kuriem šķiet saistoši sludinājumu lapā, kur viens gramatiski nepareizi ir ielicis sludinājumu, aprakstīt 80 gadus vecus gramatikas "jaunumus". Ja tev pašam ir skaidrs sava spama mērķis, tad apsveicu!

Ruu@uto
Vazists

18 Sep 2014, 08:30

kurmis
Tu varbūt biji vēstures teicamnieks?
Atver googli un izlasi šodienas gramatikas likumus par saikļu "vai" un "jeb" lietošanu,
nevis dzīvo pagājuša gadsimta trīsdesmitajos. Viss plūst, viss mainās...
===================
Iegooglē vārdus "saiklis un jeb", varēsi izlasīt, ka lieto abus arī šobaltdien, vien "un"
pielietojums / nozīme ir plašāka, tā ka kaut kādas runas par "pagājušo gadsimtu" ir
pilnīgi garām :D Un vispār:
http://www.uzdevumi.lv/p/latviesu-valod ... eee3578cde :lol:

2101 rakstīja:
Visticamāk, ka tā arī ir :D Kaut gan kapeikām nebija hroma līstes ap durvju augšējo rāmi,
kā 2103 un 2106, bet ātrumu jau nemazina :D
===================
Hroma līstes uz durvju loga rāmja vispār bija atsevišķa detaļa, krievu laikos viens otrs, kurš gribēja
"kruts" izskatīties, arī 2101 tos mēdza likt :-) Galvenās atšķirības 2101 un 2106 duravām jau ir
caurumi dekoratīvajam moldingam un sarkanajai brīdinājuma lampai zem durvju atslēgas durvju
"pakaļgalā"...