Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Paldies! jā, ar detaļām visiem neiesaku ekonomēt- rezultāts būs labāks! Bet nu kas ir tas ir, nākamreiz taisīšu labākPrieks skatīties, ka darbi raiti iet uz priekšuPrincipā vēl par pagūt šajā sezonā pirms ziemas miega nedaudz pabraukāt
Vai tomēr gaidīsi nākamo sezonu?
vienīgais ko es līdz galam nesaprotu, kāpēc metinot vajadzēja likt lietotas detaļas? Saprotu, ka kādreiz, aiz nabadzības vai daļu neesamības tā darīja, Tev tas projekts, tik nopietns un skaidrs, ka arī investīcijas labas kopā salasās, līdz ar to finansiālais aspekts, nebūs bijis galvenais. Par to spārna 95% maiņu - man ir bailes, ka tā metinājuma vieta pēc kādi 2 gadi rūsēs un krāsu pacels augšā, ja nu vienīgi, to no otras puses kārtīgi apstrādāji to metinājuma šuvi, citādi man škiet, ka nekas labs tur nebūs![]()
Bet neatkarīgi no tā, prieks vērtot progresu un VAZ kultūras papildinājumu ar vēl vienu sakoptu un mīlētu žigulītiLai labi ripo
Gumijas jau pārtaisīju un tagad ir ok!Auto jau glīts, bet- kāpēc noslinkoji un nesaliki kārtīgi gumijas ap lukturiem? dažās bildēs var redzēt, ka puse ir ap lukturi un puse nav.
Un sen jau es gribēju prasīt vai atstāsi šo salonu vai liksi īsto 21011&21013? Saprotu, ka visi netiecas uz maksimālu oriģinalitāti, bet šobrīd tev tāds kišmiš ar rozīnēm. Bamperi un pagriezieni no 11, beņķi un aizmugurē emblēma no 01. Par priekšējo restes emblēmu nemaz nerunājot. Ta sarkanā izskatījās daudz labāk
Cīnies, finišs ir tuvu, bet reizē arī ļoti tālu.