Jau zināmu laiciņu ir braukt gribētāju grupiņa, kura taisās apvienoties un braukt šosejā dažos posmos kā standarta klase. Tehniskie noteikumi tiek izstrādāti, taču galvenā doma ir Dzintara apļa vaz tehniskie noteikumi, bet dzinēja noteikumi tādi kādi būs žiguļa kausa standarta klasei. Ja kādam ir interese, dodiet man ziņu un iedošu tā cilvēka kontaktus, kurš šo ideju vēlas īstenot

Un kur būs tas ieguvums....jo tīrāks standarts ,jo dārgāk beigās sanāk....bet tas ..ja kāds ļoti nopietni tam pieiet!
ieguvums .. tas ko es redzu

.. tīri dzinēja būvēšanas (lasi kosmosā braukšanas) izmaksas
+ tā kā dzīvoju pāri ielai Biķernieku trasei transporta izdevumi
Viss jau ir labi ar standartu kamēr neviens īpaši neiespringst...Kuram motoram būs lielāka jauda,tam kuram precīzāk būs izgatavotas vai piemeklētas detaļas.Tas nozīmē ka ir jāiepērk detaļu sagataves un tad nopietns meistars uz nopietniem darbagaldiem izgatavo detāļas.....stāsta ka tā notiekot Volgu klasē....
Ja galvā ir atļauti apstrādāt kanālus tad uztaisam un ir....standartam, vainu jātestē vairākas galvas uz jaudas stenda,vai jābrauc uz rūpnīcu un jāpasūta speciāli izgatavot pareizu galvu....kuras tad izmaksas būs mazākas...
Tas pats ir ar izplūdes kolektoru...bij jau runas ,ka tiks atlieti pareizi uzprojektēti kolektori ,kurus Tehniskā komisija nespēs atšķirt no orģināla...bet ne es!!!!
Doma jau ir laba par Standarta moturu....kamēr visi tikai vizinās

un gūst baudu no pasākuma!
Pamato to kosmosu ar reāliem cīpariem ,bet nejau tā ...aizveda....uztaisīja pa tik un tik....