Kretīns esmu tikai tāpēc, ka izsaku viedokli par nesamērīgu uzpūstām cenām? par visu zinošu es sevi neuzskatu, visu zināt nevar, padomus gan dodu

Nevienu par stulbeni saucis nēsmu, bet tu gan!
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Prasīt vari, bet tas, ka prasi tik vai vairāk kā veikalā īsti normāli nav![]()
Neaizmirsti, ka padomju laikā uz detaļām gāja brāķētās detaļas
Paneļi ar sarkano transporta gruntskrāsu nav OEM, tādi ir tikai melnie un arī nav "medusmaize" tā kā ne viss kas ir no padomju laika ir labs!
Paneli ir melniPrasīt vari, bet tas, ka prasi tik vai vairāk kā veikalā īsti normāli nav![]()
Paneļi ar sarkano transporta gruntskrāsu nav OEM, tādi ir tikai melnie un arī nav "medusmaize" tā kā ne viss kas ir no padomju laika ir labs!
Mičuk, tu neesi iefiltrēts no ziemeļkorejas? Komunists, kas neatzīst kapitālismu tipa Štirlic.Prasīt vari, bet tas, ka prasi tik vai vairāk kā veikalā īsti normāli nav![]()
Sociālisms paldies dievam ir beidzies kur noteiktas cenas- stāsts ir par to nevis, kaitinošs vai kā, cenas nosaka tirgus, ja to benzīnu par trīs euro var nopirkt tad ir baigi labi, tas ja es palikšu naktī uz ceļa es būšu laimīgs par šadu iespēju, kapitālisms uz tāda principa arī pastāv, iznac beidzot ārā no savas alas, visu cieņu par tavām tehniskajām zināšanām, bet nu šeit tiešām brauc grāvī.Šis pierāda, ka mans viedoklis kaitinošs ir tiem, kuri praktizē kosmonautiku
Un tie, kuri uzraujas pēc tam nīst žiguļus vai stāsta pasakas cik žigulim viss dārgi![]()
Pirksi kannu 20L 98 benzīna, " Nestes benzīns palika pāri, atdošu par 3eiro litrā"