Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, wipers

wipers
Vazists
Topic Author
Automašīna: VAZ 2103

Akselerātora pedālis

09 Jul 2009, 00:10

Taatad interesants fakts. Shodien biju lienes ielas veikala, vajadzeeja visaadu lorinjus salasit. nu domaju pakjet arii jaunu gazes pedaali prieksh mana 2103, vinjs man jokous taisa iekjeraas shad tad, nu iznesaajies pamatiigi, domaaju ar visu to metaala kronsteinu panjemshu. Ok kronsteins ir , bet izraadas, ka pedaalis, kurs 3. zikiem pie gridas stiprinaas esot baigias deficiits, jo tadus kur tas laiks, vairs nerazo un tikai no rokas varot dabut, jaunus ne. Teica lai veco atliekot, varot sak nodereet :D Nu nekas panjeemu jaunaa tipa, kas vnk uzspraužas uz taas metaala trubinjas un viss . Tads mans piedziivojums ;)

Fiat 124
Vazists

Re: Akselerātora pedālis

10 Jul 2009, 22:41

Jā, daudz ko vairs nevar dabūt, nesen bija vajadzīgs tas slēdžu bloks, kas ir zem stūres 2101 modelim(tāds tikai ar pagriezienu un gaismu pārslēgu, bez logu tīrītāju slēdža), vairs neražojot, labi, ka vienam onkam bija krājumos :) ! Vispār jau lielākoties ražo detaļas, kas vajadzīgas 2106, 2107 modeļiem, jo tos vēl ražo(nu laikam gan 2106 jau kādu gadu neražo) un ar viņiem pilna krievija, bet domāju, ka ejošākās detaļas vēl gadus 100 varēs dabūt(tikai vai kādam vajadzēs) :D !
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

Raivisss
Vazists
Automašīna: VAZ 2106/Audi 80/Audi 80 avant

Re: Akselerātora pedālis

17 Jul 2009, 17:47

nuu man gan jau vajadzees, es veel ilgi braukaashos ar savu vaziku,tik vel daudz darba liidz braukshanai...
super lux