Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Piekrītu tikai tādā gadījumā ja kā raksti pareizi to izdara, bet cik cilvēki mūsdienās māk metālu termoapstrādi? Uzkarsēt kaut kā var jebkurš, bet uzkarsēt tieši tik, lai izplešas pietiekoši un nepaliek mīksts māk tikai tie, kuri mācījušies un praktiski strādājuši.Es nepiekrītu ka jāmaina visas pusas , 1 originālajām pusasīm nāk krievu gultni kas nav tie labākie .
Ja visu izdara pareizi tad viss ir ok , galvenais ir lai būtu jauni gredzenu un nekādā gadījuma viņus ar kuvaldu un trubu nedzīt virsū , bet labi uzsildīt un viņš smuki uziet virsū un ļoti labi turas
un nepaželot naudiņu un uzliks SKF gultni
Žiguļa nedrošums ar šitās pariktes nedrošumu ir sīkumsŽigulis ir bīstams pats par sevi, Jāni.Viss ir PRĪMĀ!
Arī krēsliņš kā aksesuārs, bet ne kā reāli lietojams pribors, savējo es tādā nesēdinātu,bīstami!
Nav tur tik ļoti būtiski ja vien tās riepas nav kādas dubļinieces, bet ja ķer sekundes un grib labāku vadāmību kā konkurentiem tad tā rotējošā masa ir būtiska.Lada RX ir atļauta tikai viena riepa izmēros 175/70 R13. Riepas ar šādu profila augstumu ir nepsortiskas, tādēļ tās montē uz pēc iespējas platākiem diskiem lai visamaz nedaudz tās padarītu stingrākas un sportiskākas.
Par riepas vieglumu tev pilnībā piekrītu. Diemžēl nesanāca šo teoriju šovasar pārbaudīt. Gribēju asfalta trasē uz laiku notestēt labas yokohamas 205/55 R15 riepas pret Toyo Proxes 185/60 R13 uz 7J steelijiem. Es teiktu ka R13 būtu tikai nedaudz lēnākas.
P.s alumīnijs ir vieglmetāls