nu ja man ir 1.6!!
45 vajag?
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Lai būtu jēga vēl vajag ,lielos vārstus,sadales vārpstu,kompresiju 11-11.5.nu ja man ir 1.6!!
45 vajag?
Reduktoru šitiem verķiem nevar iznīcināt,Lai būtu jēga vēl vajag ,lielos vārstus,sadales vārpstu,kompresiju 11-11.5.nu ja man ir 1.6!!
45 vajag?
Tad atkal sāks nīkt ārā virzuļi,klaņi.....tos ar vēl vajag.
Nu motorītim ir zirgi ~140-160 ,bet kas notiek.....reduktoram dienas skaitītas...
un tā tālāk............
Vaztussā reduktori lūst kā skali ..Reduktoru šitiem verķiem nevar iznīcināt,Lai būtu jēga vēl vajag ,lielos vārstus,sadales vārpstu,kompresiju 11-11.5.nu ja man ir 1.6!!
45 vajag?
Nu motorītim ir zirgi ~140-160 ,bet kas notiek.....reduktoram dienas skaitītas...
un tā tālāk............redz kur čalis bija ielicis no ZIL motoru un nekādu problēmu nebija, domāju, ka mierīgi var likt līdz visiem...
160-180 lopiem un nekādām problēmā nevajadzētu rasties...
Reduktoru šitiem verķiem nevar iznīcināt,Lai būtu jēga vēl vajag ,lielos vārstus,sadales vārpstu,kompresiju 11-11.5.nu ja man ir 1.6!!
45 vajag?
un tā tālāk............redz kur čalis bija ielicis no ZIL motoru un nekādu problēmu nebija, domāju, ka mierīgi var likt līdz visiem...
160-180 lopiem un nekādām problēmā nevajadzētu rasties...