Jābūt 0.9-1.3mm ,ļoti bieži tas atālums ir galīgi mežā

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Kāpēc man būtu jāpērk jauns ja man ir jauns, tikai nesalikts? Pa tiem 12 laties es nopērku daudz ko citu, kas man vēl ir vajadzīgs.Eh vai vienkaarshaak nebija nopirkt jaunu suukni pa 12ls? Nuebuutu tad jaaliek kopaa kaa LEGO klucis
Kāpēc man būtu jāpērk jauns ja man ir jauns, tikai nesalikts? Pa tiem 12 laties es nopērku daudz ko citu, kas man vēl ir vajadzīgs.Eh vai vienkaarshaak nebija nopirkt jaunu suukni pa 12ls? Nuebuutu tad jaaliek kopaa kaa LEGO klucis
Runājot par šo, kā es varu to izmēru izmērīt iekšpusē?Pirms ieliek ūdens sūkni ir jāpārbauda atālums no lāpstiņām līdz korpusam.
Jābūt 0.9-1.3mm ,ļoti bieži tas atālums ir galīgi mežā![]()
Noskrūvē nost korpusu un ar taustu izmēri. Ja neskrūvē nost,tad ar plastalīna lodīti.Nu jā, man mētājas garažā divi nesalikti sūkņi mētājas. Un vairāki tādi blīvslēgi, dažādi izmēri u.t.t. Tapēc arī vēršos te lai zinātu ka šis ir īstais blīvslēgs.
Runājot par šo, kā es varu to izmēru izmērīt iekšpusē?Pirms ieliek ūdens sūkni ir jāpārbauda atālums no lāpstiņām līdz korpusam.
Jābūt 0.9-1.3mm ,ļoti bieži tas atālums ir galīgi mežā![]()
Nu ja tās škivs baigi kustas, tad sūknim kaput.Būs jamaina gultni un blīvslēgu, var būt vēl kaut kas. Pats no kurienes? Man garaža jauni sūkni ir, varam sarūnat ja negrības čakareties.Vēl siksnu neesmu ņēmis nost, bet šodien no rīta kamēr nebiju pielaidis nolēmu pakustināt to sūkņa daļu kur siksna virsu. Siksna ir normāli nospriegota un vai tas ir normāli ka tas škivoks, uz kā ir siksna, diezgan normāli kusta?