Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Nako'šreiz, pirms ta ka iedarbināt motoru. pameģini piepumpēt degvielu. Ja paliek labāk. tad vistīcāmak netūr adāta plūdīņkamērā. Ar karsta motoru darbināšanu nav problēmas?Manam 2107 ir tāda štele parādījusies, ka kad motors atdzis, nostāvējis kādas 8 stundas, pirms škilšanas izvelkot čoku un škilot klāt negrib lekt, ja pielec tad noslāps uzreiz pat dodot gāzi vēl papildus, tad ir jāpazāģē un tad pielec, bet ar nevienmēr un ja pielec tad negrib celt apgriezienus, ja nospiež gāzi tā kārtīgi tad itkā aiziet un tur tos apgriezienus. Kas par štelli varētu būt.
P.S Ar ko labāk tīrīt karburātoru?
Agrāk bij tā ka auksts leca bez problēmām, a silts pagrūti, bet tad es atklāju ka siltam vienkārši brīdi kad šķiļas biku gāze jāuzspiež un tad lec bez problēmām, bet vot tagad aukstu ir pagrūti.Nako'šreiz, pirms ta ka iedarbināt motoru. pameģini piepumpēt degvielu. Ja paliek labāk. tad vistīcāmak netūr adāta plūdīņkamērā. Ar karsta motoru darbināšanu nav problēmas?Manam 2107 ir tāda štele parādījusies, ka kad motors atdzis, nostāvējis kādas 8 stundas, pirms škilšanas izvelkot čoku un škilot klāt negrib lekt, ja pielec tad noslāps uzreiz pat dodot gāzi vēl papildus, tad ir jāpazāģē un tad pielec, bet ar nevienmēr un ja pielec tad negrib celt apgriezienus, ja nospiež gāzi tā kārtīgi tad itkā aiziet un tur tos apgriezienus. Kas par štelli varētu būt.
P.S Ar ko labāk tīrīt karburātoru?
Izpust pietiek ar parasto pumpi, ar kuru riepas pumpe.Nu jā ar karsto es esmu iemācijies tikt galā
P.S Par karburātora tīrīšanu, ar ko labāk tīrīt ja nav mājas apstākļos piejams kompresors ar ko viņu kārtīgi izpūst. Izjaukt saliet ar tīrītāju un vest uz staciku izpūst? VAi var iztikt bez gaisa
karburatoraa paatrinatajs vai nu aizdirsies vai neshancee...