Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, wipers

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

Re: Auto atbilstība cenai.

13 Jan 2010, 19:00

Ja,ir nauda ko ieguldīt,tad,lai veicas,ja nav,tad nav vērts....
Šādus par tādu naudu var dabūt,labi atkal labi maksā!
Reti,kad paveicas dabūt labu un pa lēto!

kapeika
Vazists

13 Jan 2010, 19:08

nu man jau liekas, ka nav veerts, rēķinies ar to, ka apakšā tur ir veel divtik tās rūsas!! tad jau labaak pakraat naudu un pannemt ko labāku!! ;)

Linards
Vazists

13 Jan 2010, 19:27

Nu ja gribi sho zoliidu, tad rekjiniees ar +/- 500LS , reali nav jegas kjepinaat vecos sapuvushos blekjus, visu ko vien var dabuut jaaliek jaunu, un pectam visu zoliida tonii jaanokraaso.
VAZ 21063 BRŪŪNIS-END

wipers
Vazists
Automašīna: VAZ 2103

13 Jan 2010, 19:38

Pagaidaam vinjam piestaaveetu vards "Sietiņš" :? Mans subjektiivais viedoklis ir taads, ka labaa puse, kas tev ir sabildeeta, ir visa jaamaina, piem. abi spaarni arkas ir vnk šausmiigas lai tur ko lipinatu labas durvis arii nekas ceriigs neizsaktiijas, protams var jau lipinaat no gabaliem ,bet ja metina kads cits tad beigaas var sanaakt ka leetaak ir lai visu sparnu jaunu piemetina nevis graiza un piemeera, ko kaa ielipinaat iekshaa :/ Ja detaljas njemtu no rokas nemaz tik astranomiski nebuutu, ja jaunas Lienes ielā, tad njaa... Taču kaada stavoklii ir ritoshaa motors, salons? Ja tikai bundžas vaina, tad varētu domāt. :eh:

Negribu nevienu aizsakrt, bet 6. modelis man īpaši pie sirds neiet, un man liekas ka vinji ari ruusee vairaak kaa pareejie, jo tika saakti štancēt masveidā :thumbdown:
Kā arī šā modeļa ir visvairāk, es priekšroku protams dotu 2103 :Latvija: vai arii kapeicinjai.... bet tas ir tikai mans subjektiivias viedoklis :Nezinu:

Kaada ir kreisaa puse utr tikpat ruusas vai mazaak? Nu jaalemj pasham vai paraksties uz taadu darbu 7 protams nemaziem liidzekljiem :!:

LabaisVazists
Vazists

13 Jan 2010, 20:18

Negribu nevienu aizsakrt, bet 6. modelis man īpaši pie sirds neiet, un man liekas ka vinji ari ruusee vairaak kaa pareejie, jo tika saakti štancēt masveidā :thumbdown:
Kā arī šā modeļa ir visvairāk, es priekšroku protams dotu 2103 :Latvija: vai arii kapeicinjai.... bet tas ir tikai mans subjektiivias viedoklis :Nezinu:
Vecfāteris stāstija, kad viņam bija 73. gada kapeika, vinš apmēram pēc 5 gadi mainija visu priekšu, jo tā bija sapuvusi! tāpēc es domāju ka kapeika visvairāk rūsē :eh:

Raivisss
Vazists
Automašīna: VAZ 2106/Audi 80/Audi 80 avant

13 Jan 2010, 20:35

nuu man ir 2106, 1978.gada un nemaz nesuudzos ka puutu vairaak kaa citi :shifty: visi spaarni ir originaali iznjemot slieksnjus :angel: un braukts ar vinju ir diendienaa ziema vai vasara ;) daudz ir atkariigs no taa, kaa taa mashiina ir kopta :Latvija: aa mans 2101 ir sen vairaak sapuvis griida visa bijusi paarmetinaata un jau atkal sapuvusi un spaarni ar mainiiti ;)
super lux

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

13 Jan 2010, 21:28

Man atkal liekas,ka mans piektais rūsē vairāk kā pārējie :)
Tas nu gan,ka ap 500Ls droši,ka būs jāiegulda...ja ne vēl,ja nu vienīgi,Tu esi metinātājs un krāsotājs vienā personā ;)
Re,ku ss.lv 2106 par 290Ls bez rūsas ;)
Protams,ir patīkami uzcelt no miroņiem gulbi,bet tad ir jāzin,ka pietiks laika un galvenais naudas,lai to realizētu.Bet,ja apzinies,ka tā nebūs,tad labāk tiešām piekrāt mazliet to naudiņu un nopirkt kk sakarīgu,lai nav daudz jāiegulda,lai gan tāpat būs kāds mazums,jāieliek!
Ta,ka domā labi!

Fiat 124
Vazists

13 Jan 2010, 21:38

Ja ārpuse ir tāda, tad apakša droši vien ir vēl drūmāka...
Nu nezinu, no virsbūves paneļiem nebūs jāmaina tikai bākas vāciņš visu pārējo nāksies mainīt!
Labāk nedaudz paciesties un pagaidīt, kad ss.lv parādās kāds labāks!
Ja man tādu piedāvātu tad es neņemtu!
Ja nu vienīgi kā "donora" auto, ja labs motors, salons...
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

zvirbulis
Vazists

13 Jan 2010, 22:01

diezgan jau papuvis ,diez vai ekonomiski būtu celt augšā par ideālu .durvis spārni sliekšņi utt jāmaina
Drīzāk, ja baigi gribās un patīk var paņemt aizsmērējot caurumus un ar rullīti nokrāsojot vienādu dzeltenu ar min ieguldījumiem iziet skati un gadu pabraukāt ,pēc tam kā detaļas un tolmets .

Traktorist
Vazists
Telefons: 26714531

13 Jan 2010, 23:56

Noperksi pa 50 ls + ap 30 ls parrakstišana + uzreiz jāperk apdrošinašanu arī ap 20 ls = 100 ls. Lai izietu skati, drošvien ka jāparmetina pusmašīnas- vēl liels ieguldijums. Nomainot visi bleķi, protams sagribesies labi nokrasot... Pēc manam domam sanak 500 ls - letaka summa, lai mašīnu uztaisītu apmierinajoša teh.stavoklī.