lieta tāda,ka disks ir vesels bet vairs nevaru uzķet man jau likās ka pusas ir bye-bye bet nebija tā un flanši jau sen noņemti tākā domāju ka vajag garākas skrūves un kur tadas var dabūt dzīvoju raunā
Ja tā ir, tad mani diski laikam ir no kosmosa... 1x apdzina mani uz zeminieka ar ātrumu ~90km/h. Pieskrūvēju atpakaļ un vēl tagad minu bez problēmām. Pat pa trasi...
nu ok nezinu ko tava izpratē nozīmē PAT PA TRASI, bet nu man tā kādi 8 diski kā minimums ir aizgājuši.
(bleķinieki nevis lietie. )
Ko jūs te varat pērties ieliek špilkas un brauc ar diskiem kam 4X100 bez mazākajām problēmām vienīgi jāpakontrole kā uzliek, jo var kārtīgi niepiegulet tas ir nelīst virsu uz špilkām jo tomēr 2mm ir no svara!
ja peerc garaas skruuves, tad galvenais nopeerc ar lielajiem konusiem, kuras domaatas priekss lietajjiem!! ssito biju dzirdeejis, ka ar orgginaalajaam skruuveem ssitaa var gadiities!! 1. variants flancci ko pieskruuvee pie stupicas, flancca min biezums 20mm, lai buutu kur orgginaalo skruuvju galvas pasleept!! 2.var sspillkas, kuras kkipa labaak taisiit no zzika galvas skruuveem, cietas, un viitnee arii jau vienaa galaa ir!!!