Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

Re: Ilgi gaiditas bildes

03 May 2010, 20:43

Nē nu PSC Smaidīgais, kurš nu būtu teicis, Tu tak esi unikums :lol:

klievis
Vazists

03 May 2010, 23:12

kurš nu te laiž kā mazs bērns to nu mēs vēl varētu padomāt!!!!!!
tiešām man nau jākaunas no sava jaunuma jo man ir 38 gadi un savā dzīvē esu piedzīvojis to ko daudzi pat sapņos nau redzējuši -un vēl līdz šim brīdim brīnos kad dzīvoju vien'[a pilsētā ar tādu smaidīgo kurš mani labi zin un atļaujas uzdirdt onkulim uz galvas!!!!!! starp citu man dēls ir vecāks pat smaidīgo ..nu tas tā ........bet viņš zin daudz vairāk kā te da'\zš labs :)

arī man nau jākaunas dažu labu puišeli te izaicināt uz dueli -pievilkties pie stieņa , skriešanā sprintā, peldēšanā un slidošanā , piepumpēties uz dūrītēm ...nevajag jau tā sevī iedomāties kad te raksta datorspeciālists........

melnis
Vazists

03 May 2010, 23:17

Nebūs par smuku priekš trases? Kas tās par riepām aizmugurē bija pirms maiņas?

Smaidigais
Vazists
Topic Author

04 May 2010, 01:00

Nebūs par smuku priekš trases? Kas tās par riepām aizmugurē bija pirms maiņas?
Nebus :) prieksh 1x krasoshanas buss okey :)

Klievi -

ar tavu delu esmu dzeeris un piedzeries kopa, istneiba piedod, bet reizem pat liekas ka vinsh pat ir daudz gudraaks.

Un esmu lauzies un darijies ar vinju
bet tomer - nesmu cietis sakaavi, bet ar to nelepojos.
Deels - uz visiem 100 :)
bet nuu - zinka, reali domajot - pec tava viedokla domajot, tev nav pohuj ko tev 17 gadiigs kretiins reali uzdirsh? vaidzetu but pohuj..
un man ir tik tieshi tapat pohuj ko man kautkads onkulis dirsh.
tpc ipasi vairak neviena neklausos...

taka - dziivojam un nedirsamies
.gribi dirsies - man pohuj
Last edited by Smaidigais on 04 May 2010, 11:33, edited 1 time in total.

klievis
Vazists

04 May 2010, 10:05

EU EU EU -SMAIDĪGAIS!!!!!!!!!!! TU KO TE ATĻAUJIES GALIĢI NEFILTRĒ TEKSTUS!!!!!!!
KURŠ TE IR UZ VISIEM 100 UN KURŠ NAU PAR TO GAN MĒS PARUNĀSIM-
KAUTKĀDS NEKAUNĪBAS KALNA GALS -UN TEV VECĀKI SADIRSUŠI VISU DZĪVI?MAN LIEKAS KAD OTRĀDĀK , ................................................................................. :thumbdown:

K.Laipnieks
Vazists

04 May 2010, 11:16

klievis - ja driikst zinaat, tad cik tev ir gadu?
26331668 - Kristaps

tralla33
Vazists

04 May 2010, 11:28

Vot šito es nesaprotu :D :D :D izlasi pārus postus augstāk, tad uzzināsi cik klievim gadu.

K.Laipnieks
Vazists

04 May 2010, 11:45

Vot šito es nesaprotu :D :D :D izlasi pārus postus augstāk, tad uzzināsi cik klievim gadu.
skaidrs.

P.S neesmu burtu vergs un nelasu visus topicus ciitiigi.

jautaajums Klievam.

Ja jau tu esi taads cilveeks kas ljoti labi visu zin utt, visiem labi visu vari pamaaciit utt.

kpc tu seedi (intensiivi) shajaa forumaa un meegini kautko pieraadiit?
26331668 - Kristaps

klievis
Vazists

04 May 2010, 12:50

laipniek -es ļoti daudz daru un man telefons ir karsts -arī tu ja nemaldos bieži lūkojies draugos manā albūmā:))))))).kapēc tu domā kad es te intensīvi sēžu forumā?????? man vienkārši ir tādas iespējas to darīt un interesanti palasīt blēņustāstus:)mani nesajūsmina nokrāsoti auto, skaisti diski mašīnai , kautkādi metāla gabali spīdīgi starp alus pudelēm u.t.t. -man interesē tehniskas lietas...
man dienā draugos ir regulāri pa 10 vēstulēm -uz kaurām mēģinu ļoti korekti atbildēt. arī šeit viņu ir ne mazums--tapēc esmu šeit lai atbildētu- forums nau mana stihija -bet kā redzi ja jautāji tad atbildu:)

kasliecina par to kad es te mēģinu kautko pierādīt?;))))))))) manas darbības lauciņš ir pa visam cits ..mani pierādijumi un idejas brauc reāli pa trassēm ..sprintā ,rallijā , krossā..iespējams kad arī šosejā būss:) -par ielas variantiem nemaz nerunāsim:) vai ir bijis no manas puses kādā forumā kāds jautājums kur es esmu mēģinājis meklēt palīdzību??????????pagaidām es zinu šeit kādus 3 cilvēkus kam to varu mēģināt darīt-diemžēl..

K.Laipnieks
Vazists

04 May 2010, 13:00

laipniek -es ļoti daudz daru un man telefons ir karsts -arī tu ja nemaldos bieži lūkojies draugos manā albūmā:))))))).kapēc tu domā kad es te intensīvi sēžu forumā?????? man vienkārši ir tādas iespējas to darīt un interesanti palasīt blēņustāstus:)mani nesajūsmina nokrāsoti auto, skaisti diski mašīnai , kautkādi metāla gabali spīdīgi starp alus pudelēm u.t.t. -man interesē tehniskas lietas...
man dienā draugos ir regulāri pa 10 vēstulēm -uz kaurām mēģinu ļoti korekti atbildēt. arī šeit viņu ir ne mazums--tapēc esmu šeit lai atbildētu- forums nau mana stihija -bet kā redzi ja jautāji tad atbildu:)

kasliecina par to kad es te mēģinu kautko pierādīt?;))))))))) manas darbības lauciņš ir pa visam cits ..mani pierādijumi un idejas brauc reāli pa trassēm ..sprintā ,rallijā , krossā..iespējams kad arī šosejā būss:) -par ielas variantiem nemaz nerunāsim:) vai ir bijis no manas puses kādā forumā kāds jautājums kur es esmu mēģinājis meklēt palīdzību??????????pagaidām es zinu šeit kādus 3 cilvēkus kam to varu mēģināt darīt-diemžēl..
tu gribi teikt ka tu te neko nemiigini pieraadiit?
26331668 - Kristaps
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9