Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
NebusNebūs par smuku priekš trases? Kas tās par riepām aizmugurē bija pirms maiņas?
klievis - ja driikst zinaat, tad cik tev ir gadu?
skaidrs.klievis - ja driikst zinaat, tad cik tev ir gadu?
Vot šito es nesaprotu![]()
![]()
izlasi pārus postus augstāk, tad uzzināsi cik klievim gadu.
tu gribi teikt ka tu te neko nemiigini pieraadiit?laipniek -es ļoti daudz daru un man telefons ir karsts -arī tu ja nemaldos bieži lūkojies draugos manā albūmā:))))))).kapēc tu domā kad es te intensīvi sēžu forumā?????? man vienkārši ir tādas iespējas to darīt un interesanti palasīt blēņustāstus:)mani nesajūsmina nokrāsoti auto, skaisti diski mašīnai , kautkādi metāla gabali spīdīgi starp alus pudelēm u.t.t. -man interesē tehniskas lietas...
man dienā draugos ir regulāri pa 10 vēstulēm -uz kaurām mēģinu ļoti korekti atbildēt. arī šeit viņu ir ne mazums--tapēc esmu šeit lai atbildētu- forums nau mana stihija -bet kā redzi ja jautāji tad atbildu:)
kasliecina par to kad es te mēģinu kautko pierādīt?;))))))))) manas darbības lauciņš ir pa visam cits ..mani pierādijumi un idejas brauc reāli pa trassēm ..sprintā ,rallijā , krossā..iespējams kad arī šosejā būss:) -par ielas variantiem nemaz nerunāsim:) vai ir bijis no manas puses kādā forumā kāds jautājums kur es esmu mēģinājis meklēt palīdzību??????????pagaidām es zinu šeit kādus 3 cilvēkus kam to varu mēģināt darīt-diemžēl..