Sveiki Vazisti!
ir ticis daudz kas izdarīts šim vazam. motors ir ticis savests kārtībā tā lai viņš murātu kā kaķītis. Un salons ticis iezberzts tik cik iespējams. Kad man atnāca viens radiniek un teica" vecīt rūpnīcā pat salons nav bijis tik tīrs".

Salonam vēl tikai jāpieliek panelis atpakaļ. Bet ko darīt arī ir daudz jāsamina priekšējais stikls, jāsamina balka, jo labas puses rats stāv šķībi un pie reizes tiks samainīts abas atsperes un amīši. Taču man ir jautājums. Man veikalā teica ka viens amis maksā ap 17 Ls īsti neatceros tā irs saprātīga cena amim viņš man nenobruks un abas 2 atsperes abtuveni tā pat vai varbūt jus zinat kādu normālu firmu amiem un atsperēm kurus varētu dabū parastā auto veikalā kuri ir domāti citām mašīnām? un priekšējie uguņi jāpabeidz salikt. Tad jau ķēršos klāt bagažniekam un rusas caurumiņa aiztaisīšanai. Ja jau būtu nauda tad jau vis daudz ātrāk ietu. Ceru ka sapratāt mani. Šo nedēļ vai nākamo ielikšu bildes. tralla jau drošvien zin par tiem amiem un atsperēm es prasiju pie resnā